Zadovoljna.si
Dvojčici sta bili nad Tomom navdušeni.

Trači

50-letni zvezdnik se je na zabavi svojega sina zabaval z 22-letnima dvojčicama

Z.M.
03. 09. 2012 06.51
9

Hollywoodski igralec, ki je od nedavnega zopet samski, se je udeležil zabave v londonskem klubu, kjer je glasbo vrtel njegov 17-letni sin. Zvezdnik je prišel podpret talent svojega potomca, čas pa si je krajšal v družbi sinovih prijateljic – 22-letnih dvojčic Carle in Melisse. Preberite podrobnosti zanimivega večera.

Dvojčici sta bili nad Tomom navdušeni.
Dvojčici sta bili nad Tomom navdušeni.FOTO: Facebook
Tom je ponosen na Connorja.
Tom je ponosen na Connorja. FOTO:

Hollwoodski igralec Tom Cruise, ki se je pred slabim tednom dokončno ločil od Katie Holmes, se je pred nekaj dnevi udeležil zabave v londonskem klubu Chinawhite, kjer je njegov 17-letni posvojeni sin Connor vrtel glasbo. Medtem ko je najstnik delal, pa se je njegov 50-letni oče hitro zamotil in družbo poiskal v 22-letnih dvojčicah Carli in Melissi Howe. Sestri sta manekenki in zajčici, Connorja pa poznata že več let.

Tom jima je bil všeč

"Tom je pristopil k nama in se začel pogovarjati," je povedala ena izmed njiju in dodala: "S Connorjem sva dobri prijateljici, vendar nisva pričakovali, da se bo tam pojavil tudi njegov oče, še posebej ne tako kmalu po ločitvi. Vendar se je zabaval in za svoja leta je videti zelo dobro." Carla in Melissa sta obe precej višji od Toma, zato sta se morali ves večer sklanjati, da sta lahko komunicirali z zvezdnikom, a igralca to očitno ni motilo, njiju prav tako ne. "Videti je bil zelo seksi v tisti svoji jakni," je priznala ena od njiju. Tom je klub zapustil še pred koncem, ker se je želel izogniti paparacem.
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375