Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Skoraj pozabljena zvezdnica dokazala, da še ni za staro šaro

J.V.
09. 08. 2013 14.39
13

Že skoraj pozabljeni hollywoodski par Melanie Griffith in Antonio Banderas sta se po dolgem času znova pokazala v javnosti. Pozornost je pritegnila 55-letna igralka, ki se je na jahti sončila v bikiniju in pokazala telo vredno zavidanja. Težko je verjeti, da je Melanie že pred nekaj leti zakorakala v šesto desetletje in da še vedno tako dobro letom kljubuje letom. Medtem ko je zvezdnice njenih let že načel zob časa, pa Melanie ostaja mladostna in vitalna.

Slavna zakonca Melanie Griffith in Antonio Banderas sta bila vedno zelo skrivnostna kar se tiče njunega zasebnega življenja in se z razliko od njunih slavnih kolegov nikoli nista marala izpostavljati v javnosti. Zato so bili paparaci še toliko bolj veseli, ko so hollywoodski par ujeli na sproščenih počitnicah. Tako kot številni zvezdniki, sta tudi Melanie in Antonio najela razkošno jahto, s katero krožita po južnem delu Francije. Na morskem oddihu so se jima pridružili tudi ostali družinski člani in sodeč po fotografijah sta 55-letna igralka in 52-letni Španec po 17 letih zakona še vedno zelo zaljubljena.

Lepotnih posegov ne priznava

Melanie se je morala v preteklih letih že večkrat soočati z negativnimi kritikami na račun njenega videza. Mnogi namreč trdijo, da je igralka prestala že nekaj lepotnih posegov, ne glede na njen nekoliko zabuhel obraz, pa je njeno telo še vedno v odlični formi. Griffithovo so kritizirali tudi zaradi pretiranega povečanja ustnic, govorilo pa se je tudi, da naj bi si dala dvigniti zgornjo veko, s čimer je poskusila "osvežiti" obraz. Sama nobenega posega na svojem obrazu ni nikoli potrdila.

Družina ji je vedno stala ob strani

Melanie in Antonio sta se poročila leta 1996 in imata skupaj hčerko Stello, medtem ko ima zvezdnica iz preteklih zvez tudi hčerko Dakoto in sina Alexandra. 55-letnica je že pred časom priznala, da ji ni družina pomeni največ na svetu in da brez njihove podpore ne bi mogla prebroditi časov, ko se je borila z odvisnostjo od alkohola, mamil in protibolečinskih tablet. Zaradi tega se je zdravila na različnih klinikah.
 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471