Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

55-letna televizijska voditeljica je bila nenasitna!

Z.S.
26. 07. 2013 16.39
12

55-letna televizijska voditeljica Denise Welch je bila glavna atrakcija na eni od slovitih plaž na karibskem otočju, kamor je pripotovala v družbi svojega novopečenega moža lincolna Townleya. Mladoporočenca sta si kar na plaži dala duška. No, roko na srce, kdo bi jima zameril, saj sta komaj zaplula v zakonske vode.

Angleška televizijska voditeljica Denise Welch ni več rosno mlada. 55-letnica je kar 15-let starejša od svojega novega moža, 40-letnega Lincolna Townleya. A to niogar ne moti kaj dosti. Denise je še vedno zelo živahna ženska. »Zdaj je v pravih letih. Včasih ji komaj sledim,« se je še pred časom prijateljem hvalil Licoln, ti pa so žgečkljive informacije hitro posredovali medijem.

Oči ima le zanj!

Da je Denise v postelji prava zver dokazujejo tudi fotografije, ki so jih posneli paparaci, ki so slavnemu parčku sledili na Karibe. "Svojega dragega je ves čas oblegala. Nekaj časa je na njem sedela, potem ležala, na kar sta se strastno poljubljala in se dotikala," so povedali obiskovalci plaže, kjer sta se zadrževala tudi mladoporočenca. Očitno jima ni bilo kaj dosti mar, kdo ju opazuje in kaj si mislijo mimoidoči. Onadva imata trenutno oči zgolj in samo drug za drugega in tako je tudi prav.

Komaj sta se brzdala

Ko jima je na brisači postalo že pošteno vročo, sta se za kratek čas ohladila v morju, potem pa nadaljevanja z muckanjem na plaži. "Tako prikupna sta. Kot kakšna najstnika, ki se ne moreta brzdati," so še povedali očividci za Sunday Mirror in dodali, da so ob pogledu na zaljubljen parček v resnici nadvse uživali.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471