Zadovoljna.si
Adele - 3

Trači

Adele, kot je do sedaj še niste slišali!

J.V.
27. 11. 2015 08.00
4

Britanska pevka Adele je v samo treh dneh prodala 2.5 milijona izvodov svojega albuma, in tako postavila nov svetovni rekord. 25-letnica se trenutno nahaja na ameriški promocijski turneji, in pred nekaj dnevi se je kot gostja pojavila tudi v priljubljeni pogovorni oddaji Jimmyja Fallona. Z njegovo ekipo je odpela tudi svojo veliko uspešnico 'Hello'.

Adele v New Yorku - 2
Adele v New Yorku - 2FOTO: fameflynet.com

Odkar se je po štirih letih odmora vrnila na glasbeno sceno, Adele podira en rekord za drugim. Njen hit 'Hello' si je do danes na YouTubeu ogledalo kar pol milijarde ljudi, njen album '25' pa je v samo treh dneh postavil nov svetovni rekord v prodaji plošč. Ta je zadnjih 15 letih pripadal skupini N'Sync.

Adele se zadnje dni sicer zadržuje v New Yorku, kjer se je pojavila tudi v priljubljeni pogovorni oddaji z Jimmyjem Fallonom. Poleg tega, da je v živo odpela 'Water under the bridge', še eno skladbo z novega albuma, je z ekipo oddaje odpela tudi 'Hello'. In to na prav poseben način. Vam je všeč?

Ob vseh delovnih obveznostih, pa je Adele našla tudi nekaj časa za zabavo. Paparaci so jo ujeli v družbi igralke Jennifer Lawrence in Emme Stone. Dekleta so si privoščila večerjo v eni od newyorkših restavracij in verjetno ni osebe na svetu, ki si ne bi želela biti del njihove 'klape'. 

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404