Zadovoljna.si
Aljaž Škorjanec in Abbey Clancy

Domači trači

Slovenca ujeli z ženo slavnega nogometaša!

N.J.
08. 11. 2013 11.53
7

Abbey Clancy, 27-letni model za spodnje perilo, nastopa v britanskem plesnem šovu Strictly Come Dancing, v katerem zvezde plešejo s profesionalnimi plesalci. Paparaci so jo ujeli v objemu s 4 leta mlajšim Slovencem Aljažem Škorjancem, s katerim zvezdnica sicer pleše v televizijskem šovu. Je med njima kaj več?

Pravi, da ni fit.
Pravi, da ni fit. FOTO: Twitter

Britanska manekenka Abbey Clancy, ki je od leta 2006 v zvezi s slavnim nogometašem Petrom Crouchem, v oddaji nastopa s slovenskim plesalcem Aljažem Škorjancem. Plesni par se je dobro ujel. Na socialnem omrežju Twitter si neprestano izmenjujeta sporočila in drug drugega ne moreta prehvaliti. Ker Abbey nima nobenega plesnega predznanja, menda trenirata tudi po 10 ur dnevno.

Sta več kot le prijatelja?

Zadnje čase menda visita skupaj po cele dneve, saj naj bi +pilila' korake za nastop v šovu. "Kot kaže, se po Abbey nič ne naveliča Aljaža, saj mu je, po tem ko sta prevozila mesto skupaj, namenila še velik objem," pišejo britanski mediji in dodajajo, da se je par tesno objemal, ko pa je Aljaž zagledal paparace, je nenadoma spustil Abbey iz objema, da je skočila v avto. Je med soplesalcema kaj več kot le prijateljski odnos? Odnos, ki ga imata Aljaž in Abbey, pa naj bi zmotil tudi njegovo dekle Janette Manrara, s katero sta par približno dve leti. Kot navajajo britanski mediji, jim je vir zaupal, da se Janette pritožuje nad obnašanjem Abbey na neki zabavi. "Janette je ljubosumna, čeprav med njima ni nič," pišejo in še dodajajo, da se Aljaževi izbranki Abbeyjina šala, da bi se moral Aljaž pretvarjati, da je samski, da bi dobila več glasov, ni zdela niti najmanj zabavna.

Pravi, da ni fit ...

Čeprav je 27-letnica  videti super vitka, je nedavno dejala, da se počuti grozljivo ne-fit. "Ne treniram in ne hodim v telovadnico," je povedala zvezdnica, ki nastopa v 11. sezoni britanske različice šova Zvezde plešejo. "Imam moč, vendar nimam kondicije. Takoj ostanem brez sape. To bi rada izboljšala. Rada bi bila bolj fit, se učvrstila in se počutila dobro." To naj bi bil tudi eden izmed razlogov, zakaj se je odločila za sodelovanje v šovu.

Ali res strada?

Abbey je zanikala govorice, da zaradi tega, ker je model, ne je zdravo. Dejala je celo, da včasih je kar dvojne porcije, da bi imela dovolj energije za čez dan. "Zadnje tedne se trudim veliko jesti. Mislim … že tako veliko jem," je dejala. "Krožijo sicer govorice, da stradam, ampak ni res, Jem, kadar mi paše, in imam zelo zdrav apetit." Pojasnila je še, da je zaradi veliko treningov zaradi šova je precej bolj lačna. "Jesti moraš dovolj, saj drugače ne zdržiš tempa, počutiš se slabo in se ti vrti."

Aljaž Škorjanec in Abbey Clancy
Aljaž Škorjanec in Abbey ClancyFOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478