Zadovoljna.si
Soulja Boy je šel po mnenju mnogih tokrat korak predaleč.

Trači

Šokiral na Twitterju

Z.M.
16. 11. 2012 10.16
16

Ameriški raper Soulja Boy je na Twitterju objavil svojo fotografijo, ki je marsikoga šokirala. S svojimi oboževalci je delil bogastvo, ki ga skriva v hlačah. Nekaj minut zatem jo je umaknil in se opravičil spletnim sledilcem, a fotografija je takrat že preplavila spletne medije. Poglejte!

Soulja Boy je šel po mnenju mnogih tokrat korak predaleč.
Soulja Boy je šel po mnenju mnogih tokrat korak predaleč.FOTO: Twitter
Erekcija izpred treh let.
Erekcija izpred treh let. FOTO: Twitter

Ameriški raper Soulja Boy je svojim spletnim oboževalcem pripravil šokantno presenečenje. Na Twitterju je objavil fotografijo svojega moškega bogastva in z njo šokiral vse, ki mu sledijo na tem družbenem omrežju. Nekaj minut zatem je opazil napako in sliko umaknil, a prepozno, saj so jo oboževalci že delili naprej in njegov "korenjak" je zaokrožil v medijih. "Opravičujem se za to, kar ste videli. Bilo je nehote," je zapisal Soulja.

Rad se kaže

Raper je znan po tem, da se rad fotografira in fotografije redno tudi objavlja na družbenih omrežjih. Pred tremi leti je tako že ovekovečil svoje bogastvo, fotografiral je svoj penis v erekciji, a takrat je imel vsaj oblečen spodnji del trenirke. Že takrat so oboževalke raperja nagovarjale, naj dokaže, da o svojih centimetrih ne govori v prazno, in očitno se je glasbenik odločil, da bo naredil natanko to, čeprav je fotografijo po nekaj minutah umaknil.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413