Zadovoljna.si
Hasselhoff je dekletom priznal, da ima zelo rad Slovenke.

Trači

Slovenke očarale ameriškega zvezdnika

Z.M.
17. 10. 2012 08.52
18

David Hasselhoff ima rad lepa dekleta in očitno ni ostal imun tudi za čare slovenskih lepotic, ki so nedavno obiskale Las Vegas. Ena od srečnic je fotografijo z zvezdnikom objavila na Facebooku. Poglejte, kaj je David povedal o cvetu naše lepote!

Anja Mihelič je ena od petih deklet, ki so zaradi zmage na regionalnem izboru za Miss Earth Slovenije osvojile izlet v Las Vegas.
Anja Mihelič je ena od petih deklet, ki so zaradi zmage na regionalnem izboru za Miss Earth Slovenije osvojile izlet v Las Vegas.FOTO: Facebook

Pet slovenskih lepotic, ki so lani zmagale na regionalnih izborih za Miss Earth Slovenije, Anjeza, Anja, Rija, Eva in Tea, je oktobra za sedem dni odpotovalo v Las Vegas, kjer so neizmerno uživale. Žal jim je bilo, da je teden tako hitro minil, čeprav so dopust delno preživele delovno – bile so namreč hostese na sejmu igralništva, so v mestu greha neznansko uživale.

Rad ima slovenska dekleta

Vrhunec njihovega izleta je bilo srečanje z ameriškim zvezdnikom Davidom Hasselhoffom, ki se je udeležil igralniškega sejma.

Hasselhoff je dekletom priznal, da ima zelo rad Slovenke.
Hasselhoff je dekletom priznal, da ima zelo rad Slovenke.FOTO: Facebook

Zvezdnika nanizanke Obalna straža je najprej opazila Anja in nanj opozorila še preostala dekleta, ki so tekla za njim in ga prosila, ali se lahko fotografirajo z njim. Hasselhoff je bil menda takoj za to, priznal pa jim je celo, da ima zelo rad slovenska dekleta. Igralec pa ni edini. Podobno sta se na cvet slovenske lepote odzvala tudi igralca Mel Gibson, ki se je zagledal v Rebecco Kim Lekše, in Zac Efron, ki je podlegel čarom slovenske manekenke Maje Malnar.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478