Zadovoljna.si
Angelca se je odzvala na povabilo organizatorjev in se tudi sama sprehodila po plaži v bikinkah.

Trači

Angelca Likovič ujeta v bikiniju!

Z.S.
13. 08. 2013 09.34
72

Bikinke vseh dežel, združite se, bi lahko začeli vsesplošno vabilo Nataše Kirn, Mateje Kefer in Luke Smajla, treh organizatorjev, ki so pretekli vikend v Portorožu upali, da jim bo uspelo zbrati dovolj pogumnih deklet in se jim vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov z največjo parado bikink na svetu. Čeprav se jim poskus na koncu ni posrečil, je bila želja dobra in namen plemenit, kar pa konec koncev tudi nekaj šteje.

Angelca se je odzvala na povabilo organizatorjev in se tudi sama sprehodila po plaži v bikinkah.
Angelca se je odzvala na povabilo organizatorjev in se tudi sama sprehodila po plaži v bikinkah.FOTO: Vesmin Kajtazovič

Poletje, prijetne temperature, piš vetra in zvok morja, ter opojni vonj po kremi za sončenje ... Idealne razmere za kar precej pogumen projekt, ki sta se ga lotili Nataša Kirn, nekdanja udeleženka resničnostnega šova Sanjski moški, in Mateja Kefer. Njuna želja je bila ena sama, in sicer na dogodku zbrati več kot 1085 deklet, ki bi oblečene zgolj in samo v bikinke sodelovale v postavljanju novega Guinessovega rekorda, ki je bil in ostaja v lasti Kitajk.

Vse za dober namen!

K sodelovanju so tako povabile deklice, najstnice, punce, mamice, babice, kreativke, žurerke, športnice, hčerke in vnukinje, pa tudi nekatere znane obraze iz domače družabne scene. Hudomušni voditelj Rado Mulej je skupaj z Iztokom Gustinčičem odlično povezoval prireditev in pri tekmovalkah preverjal, ali imajo dovolj močno zavezane kopalke. Za zabavo so skrbeli DJ Frenky, skupina Sons, duo Franky in George, plesna skupina Kaos, ki se je slovenski javnosti predstavila v oddaji Slovenija ima talent, Miro Todsovski, za veliki povratek pa je poskrbel trio Sexplosion. Dobrodelnega dogodka se je udeležila tudi komentatorka resničnostnih šovov Angelca Likovič, ki je v ta namen slekla majico in tudi sama skupaj z 239 damami ponosno paradirala po plaži, malo bolj sramežljiva pa je bila tokrat Daša Podržaj, ki se je na povabilo z veseljem odzvala, ni pa svojega izklesanega telesa razkazovala pred množico.
 

KOMENTARJI (72)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413