Zadovoljna.si
Met Gala

Trači

Anja le še kost in koža ...

Z.C.
08. 05. 2012 13.51
63

Najbolj glamurozen dogodek leta v New Yorku je zagotovo Met Gala, ki ga organizira Metropolitanski muzej in so ga letos organizirali ob odprtju razstave 'Elsa Schiaparelli and Miuccia Prada: on Fashion'. Po rdeči preprogi so se sprehodile slavne dame, ki so za to priložnost še posebej skrbno izbrale večerno toaleto, nekatere bolj, druge manj uspešno. Viktorijin angelček Anja Rubik je stavila na kreacijo z visokim razporkom, ki je spominjala na obleko, kakršno je na Oskarjih nosila Angelina Jolie. Vendar je Anja še bolj koščena kot Angelina, zato je bil učinek veliko slabši ...

Met Gala
Met Gala FOTO:

Med slavnimi damami, ki so se udeležile letošnjega sprejema Met Gala, je še posebej izstopala manekenka Anja Rubik. 28-letna Poljakinja, ki je bila na zadnjem pariškem tednu mode eden najbolj iskanih modelov, je za to priložnost izbrala belo obleko z visokim razporkom na desni strani. Ta je med drugim radodarno razkril, da Viktorijin angelček ne nosi spodnjega perila. Način, kako je pred fotografi pokazala desno nogo, je po mnenju nekaterih sicer spomnil na Angelino Jolie, ki si je podobno opravo, predvsem pa razporek, omislila na letošnjih Oskarjih, le da je bila njena obleka črna, razporek pa nekoliko nižji. Anjino razkazovanje sicer ni naletelo na ugoden odziv, saj so se ameriški mediji obregnili predvsem ob njeno koščeno postavo, ki je dodobra bodla izpod obleke.
 

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368