Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Slavna lepotica pristala na urgenci

Z.N.
28. 04. 2012 09.01
2

Argentinska lepotica Belen Rodriguez, ki zadnje čase redno polni italijanske tabloide s svojimi ljubezenskimi zgodbami, se je s svojim novim partnerjem ponesrečila med vožnjo z motorjem, rešilec pa je oba odpeljal v bolnišnico. Po besedah osebne asistentke in menedžerke Rodriguezove nobeden ni utrpel hujših posledic.

Belen Rodriguez in njen novi partner plesalec Stefano De Martino sta se z motorjem vozila po ulici Tiburtina v Rimu. De Martino, ki je vozil motor, naj bi ravno v bližini snemalnih studiev družbe Mediaset izgubil nadzor nad motorjem in trčil v kombinirano vozilo, oba zvezdnika pa sta nerodno padla z motorja. Na kraj dogodka je prispel rešilec, ki je Belen in Stefana odpeljal v bolnišnico Sandro Pertini. Belen naj bi si poškodovala roko, De Martino pa naj bi se udaril v glavo in si poškodoval nos. Policija še proučuje, kaj točno naj bi bil vzrok nesreče.

Povzročila kaos v bolnišnici

Paola Benegas, Argentinkina osebna asistentka, je pojasnila, da se zvezdnika nista huje poškodovala. "Obiskala sem Belen. Poškodovano ima roko, a ni zlomljena. Ureznine so ji zašili s petimi šivi na desni roki, prav tako pa ima pet šivov tudi na levi roki. Bolečine čuti tudi v gležnju." Par je sicer povzročil pravi kaos v bolnišnici. Zaradi množice fotografov, snemalcev in novinarjem je bilo namreč ohromljeno delo tamkajšnjih zdravnikov, kar je izzvalo jezo preostalih pacientov.

Argentinka pevki speljala partnerja

Italijanski mediji so zadnje čase polni zgodb o Stefanu in Belen. 27-letna Belen je namreč nedavno zaključila dolgotrajno zvezo z razvpitim fotografom Fabriziem Corono, ki je bila zaznamovana s številnimi padci in vzponi, nato pa prevzela 23-letnega fanta zmagovalki festivala Sanremo, Emmi Marrone. Mediji so ves čas sledili Belen in njenemu novemu partnerju in čakali, kdaj bodo ulovili njun prvi skupni sprehod, prvi poljub.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368