Zadovoljna.si
Barbara si želi uspeti na televiziji.

Novice

'Berlusconi me je šeškal'

Z. T.
10. 10. 2012 09.12
17

''Ne smeš biti videti niti kot prostitutka niti kot nedolžno dekle. Obleci si moder suknjič in svetle hlače,'' se je glasilo navodilo ženski, ki se je odpravljala na zabavo k Berlusconiju. V telefonskih pogovorih, ki jim je prisluškovala policija, pa je prišlo na dan veliko pikantnih podrobnosti. Poglejte.

Na dan so prišle novce podrobnosti z zabav, ki jih je v svoji vili organiziral nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi. Mediji so namreč prišli do 'prisluhov' podjetniku Giampaolu Tarantiniju, ki je obtožen siljenja v prostitucijo in razpečevanja mamil. Policija je prisluškovala telefonskim pogovorom, v katerih je o večerih pri Berlusconiju govoril s svojim bratom ter s starleto Barbaro Guerra. V enem od 'prisluhov' Tarantini daje navodila Guerrijevi, ki se odpravlja v Berlusconijevo vilo. ''Ne smeš biti videti niti kot prostitutka niti kot nedolžno dekle. Obleci moder suknjič in svetle hlače. Ali pa temne hlače in temen suknjič,'' razlaga podjetnik gospodični. In ji da še nasvet: ''Vzemi kakšne papirje ali pa, še bolje, kupi si časopis o financah ali kaj podobnega in pridi s tem v rokah.'' Barbaro zanima, ali bo tam ostala samo en dan. ''Srce, kaj pa vem. Pri njem veš le, kdaj prideš, nikoli, kdaj boš šla ...'' In v enem od poznejših pogovorov: ''Kako se je (Berlusconi) obnašal? Lepo?'' In Guerra mu razkrije: ''Z mano? Ja, lepo se je obnašal, čeprav me je tudi šeškal ...''

Obseden z ženskami 

V pogovoru z bratom pa Tarantini pove še več o tem, kako so bile videti zabave v Berlusconijevi vili Certosa poleti 2008. V ozadju je bilo slišati glasbo, kot je v 'čudežni deželi', na presenečenje prisotnih pa je gostitelj na vrtu postavil čisto pravi vrtiljak, 'takšen, kakršnega imajo v lunaparku'. Kot pripoveduje podjetnik, je Berlusconi vodil vso zadevo. ''Prišel je in rekel: 'Vsi na vrtiljak, vsi na vrtiljak! Vsi smo šli na vrtiljak, seveda. Veš, ta vse obravnava kot sužnje.'' Po 'igri' na vrtiljaku se je druščina odpravila v notranjost vile. ''Vstopili smo v neke vrste dvorano, v kateri je bila ogromna miza s pogrinjki. On je dal navodilo: 'Morate se usesti takole: tri ženske in en moški.' Bolan je, ti rečem. Sam sem mu sedel nasproti, poleg mene je bila Simona Ventura (priljubljena televizijska voditeljica). Poleg njega je sedelo pet ali šest žensk.'' Tarantini je razkril še bolj nenavadno dogajanje v vili: ''Prisotni so peli: 'Hvala, Silvio, Silvio je z nami, hvaaaala Silvioooo, Silvio je z nami.' Nor je, nor. Ko smo se usedli, je imel svoj govor, v katerem se je zahvaljeval ženskam. Vedno te ženske. Seks, seks, ženske, seks, ženske, res sem ga imel polno glavo!''

Rada bi bila slavna

Starleta brazilsko-italijanskega rodu si sicer že nekaj časa na vsak način prizadeva, da bi dobila kakšno vidnejše delovno mesto na televiziji. Med znane se je prebila leta 2009, ko je nastopila v resničnostnem šovu Kmetija, svojo kariero pa je naprej gradila kot dekle razvpitega nogometaša Maria Balotellija. Tisti čas je, glede na to, da je bila zaradi divjega razmerja z Mariem pod drobnogledom javnosti, izkoristila, da je pokazala svoje telo in s tem dosegla nekaj popularnosti. A je kmalu utonila v pozabo.

Berlusconijeva policistka

Je pa bila pozneje Barbara deležna zanimanja javnosti, ki si ga ni niti najmanj želela. Na dan je prišlo njeno udejstvovanje na Berlusconijevih zabavah. Policija je namreč med preiskovanjem računalnikov in telefonov oseb, ki so bile na zloglasnih 'bunga bunga' zabavah, na Barbarinem telefonu našla kar nekaj 'pikantnih' posnetkov. Med drugim so mediji objavili fotografijo z bunga bunga zabave, na kateri je oblečena v seksi policistko in se "igra" z lisicami. Barbara Guerra naj bi živela v eni izmed Berlusconijevih hiš, z udeležbo na bunga bunga zabavah naj bi poravnavala najemnino.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478