Zadovoljna.si
Anastasija in Nemanja sta s to fotografijo pošteno razjezila Ceco.

Trači

Hej ti, kaj počneš z mojo hčerko?!

Z.C.
06. 08. 2012 12.29
6

Najstnice na socialnih omrežjih velikokrat objavljajo fotografije, ki njihovim staršem niso niti najmanj všeč. Če jih odkrijejo, norijo, a vse je zaman. In tudi slavne mame niso izjema. Poglejte fotografije, ki so razjezile srbsko divo

Anastasija Ražnatović - 3
Anastasija Ražnatović - 3FOTO: Facebook

Anastasija in Nemanja sta s to fotografijo pošteno razjezila Ceco.
Anastasija in Nemanja sta s to fotografijo pošteno razjezila Ceco. FOTO: Facebook

Svetlana Ražnatović je hčerko Anastasijo, ki je pred kratkim dopolnila 14 let, že večkrat opozorila, naj na Facebooku ne objavlja fotografij, na katerih se poljublja s fantom. Cecina hčerka ima že nekaj časa razmerje z nogometašem Nemanjo Zalado, ki sicer srbski divi ni najbolj všeč, saj naj bi sprva hčerki celo prepovedala, da se videvata. A Anastasija, tako kot mnoge najstnice, maminih ukazov ne upošteva. Tako je na svojem Facebook profilu spet objavila fotografijo, na kateri se z Nemanjo, sicer sinom slavnega nogometnega vratarja Radeta Zalade, poljublja. Facebook prijatelji Cecine hčerke so pod fotografijo zapisali številne komentarje, med katerimi je bil tudi ta: "Če te vidi Ceca ..." In Ceca je videla ter se razjezila. Tako vsaj trdijo dobro obveščeni.

Besna tudi na sina

Ceci je sive lase povzročal tudi sin Veljko, ki je dve leti starejši od Anastasije. Pevkina otroka sta med njenim hišnim priporom živela v hiši na Cipru, kjer sta tudi obiskovala šolo. Srbski mediji so pred dobre pol leta poročali, da je imel Veljko, ki je kljub svoji mladosti velik ljubitelj nočnih zabav in lepih deklet, razmerje z 21-letno manekenko Tamaro Vidić. Dobro obveščeni so trdili, da sta se močno zaljubila, vendar naj bi se svojo strast trudila skriti pred očmi javnosti, predvsem zaradi starostne razlike. Veljko je namreč imel takrat šele 15 let. Ceca je sinu prepovedala, da se videva s temnolaso manekenko, enakega mnenja pa so bili tudi Tamarini starši. Pred nekaj dnevi pa je Veljko na Facebooku objavil fotografijo, na kateri objema deklico svoje starosti. "Oooo, kako te noro, noro ljubim, moja najdražja,“ je zapisal pod fotografijo, na kateri naj bi bil z vrstnico Anđelo. In mama je bila spet huda, ker sin javno govori o svojem čustvenem življenju.

Veljko naj bi bil tokrat zaljubljen v vrstnico.
Veljko naj bi bil tokrat zaljubljen v vrstnico.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368