Zadovoljna.si
Danes velja za eno največjih televizijskih modnih ikon.

Trači

Bi verjeli, da je danes modna ikona?

Z.M.
27. 08. 2012 08.00
4

Pred 33 leti je začela svojo igralsko pot v priljubljenem muzikalu Annie, že takrat pa so jo krasili prepoznavni kodrasti lasje in simpatičen nasmešek. Danes je modna ikona, po njej pa se zgledujejo ženske vseh starosti. Ste uganili, o kom govorimo?

Danes velja za eno največjih televizijskih modnih ikon.
Danes velja za eno največjih televizijskih modnih ikon. FOTO: Reuters

Nedavno so ameriški mediji objavili fotografijo skodrane deklice, ki objema skrbno urejenega psa. Fotografijo je v javnost poslal dreser živali Bill Berloni kot uvod pred izdajo svoje četrte knjige, v kateri je opisal več kot 30 let izkušenj v gledališču. V tem času je spoznal mnogo velikih igralskih, pesniških in pisateljskih imen, med njimi pa je tudi Sarah Jessica Parker. Ona je ta deklica v rdečem, s kratkimi oranžnimi lasmi in značilnim nasmeškom!

Ni se znašla s psom

Sarah Jessica je z Berlonijem sodelovala leta 1979, ko je dobila vlogo sirote Annie v istoimenskem muzikalu. Bill je treniral njenega odrskega pasjega ljubljenčka z imenom Sandy. Dreser je v knjigi zapisal, da Parkerjeva najprej ni bila najbolj spretna s psom, saj je bila od doma vajena predvsem mačk, po nekaj mesecih pa se je navadila na svojega kosmatega soigralca.

Kodri – njen razpoznavni znak

Danes, 32 let pozneje, Sarah še vedno krasijo njeni prepoznavni kodri, pse naravnost obožuje, skozi leta pa je s pomočjo stilistov razvila prepoznavni modni slog, ki mu sledijo številne ženske. Svoje igralske izkušnje je najprej sicer nabirala na gledaliških deskah, danes pa jo lahko ulovimo predvsem na televizijskih zaslonih in velikem platnu.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368