Zadovoljna.si
Kokain ji je uničil kariero.

Trači

Bi verjeli, da pričakuje dvojčka?

Z. T.
16. 08. 2012 13.51
0

Izginila je s scene, potem ko je bila vpletena v velik kokainski škandal, sedaj pa se po tihem vrača. Postala je pridno dekle, si našla mirnega fanta, z njim pričakuje dvojčka, po njunem rojstvu pa se parček namerava poročiti. Poglejte, kdo je lepotica, ki je "vstala od mrtvih".

35-letna italijanska starleta Alessia Fabiani je leta 2007 skoraj čez noč izginila z medijske scene. Takrat se je namreč znašla sredi velike afere, ko so jo poleg številnih drugih italijanskih lepotic, med njimi je bila tudi nekdanje dekle Georgea Clooneyja Elisabetta Canalis, preiskovali v povezavi z dobavo in zlorabo kokaina v nekaterih večjih milanskih diskotekah. Vpletenost v ta škandal je hudo škodoval njenemu imenu in tako zvezdnica ni dobila več dela na italijanskih televizijskih programih. Pred tem je namreč sodelovala v številnih oddajah, njen menedžer pa je razvpiti Lele Mora, ki je ravno prišel iz zapora.

Imela bo dvojčka

Alessia je takrat dosegla dno, a odločila se je, da se ne bo vdala. Spremenila je življenjski slog, si našla umirjenega fanta ter korak za korakom rehabilitirala izgubljeni ugled. Danes je gledališka igralka, junija pa je razkrila, da skupaj z zaročencem Fabriziem Cherubinijem pričakujeta dvojčka. Te dni so jo ujeli na neki italijanski plaži, kjer je pokazala, da se pa nekaj vseeno ni spremenilo – še vedno ima zavidanja vredno postavo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375