Zadovoljna.si
Tim trenutno lomi dekliška srca kot član zasedbe In&Out.

Trači

Bil je prva velika ljubezen Maje Keuc

Z.M.
14. 05. 2012 15.50
82

Majo Keuc smo spoznali kot eno od finalistk oddaje Slovenija ima talent, marsikomu pa ni znano, da ji je takrat ob strani stal Tim Kores, nekaj let starejši glasbenik, ki je danes 20-letno pevko podpiral na njeni poti med slovenske zvezde. Kar tri leta sta bila par, ki ju je družilo dosti več kot le ljubezen do glasbe, pred slabima dvema letoma pa so se njune poti razšle. Maja nam je zaupala, da je bil Tim njena prva velika ljubezen in da bo imela z njim vedno neki poseben odnos. Otročarijam iz preteklosti se danes le smejita, Maja pa mu na njegovi poti želi predvsem to, da uspe na način, ki si ga bo izbral sam.

Tim trenutno lomi dekliška srca kot član zasedbe In&Out.
Tim trenutno lomi dekliška srca kot član zasedbe In&Out.FOTO: Facebook

Kot smo pred dnevi že pisali, je med finalisti oddaje X Factor kot član fantovske zasedbe In&Out tudi mariborski glasbenik Tim Kores - Kori, ki je bil še dve leti nazaj v razmerju z danes priljubljeno pevko Majo Keuc. Slednji ji je ves čas, ko se je borila za zmago v oddaji Slovenija ima talent, stal ob strani in jo vozil na snemanja. Ljubezen se je malo po koncu oddaje sicer ohladila, a glasbenika sta ostala v dobrih odnosih.

Z Majo sta večkrat skupaj ustvarjala in prepevala.
Z Majo sta večkrat skupaj ustvarjala in prepevala. FOTO: Facebook

''Tim je bil moja prva velika ljubezen, zato bova verjetno vedno imela poseben odnos,“ nam je zaupala 20-letnica. V Tima se je zaljubila, ko ga je prvič videla v živo nastopati, takrat še z njegovim metalskim bendom Not'n'vun. Že takrat sta veliko skupaj ustvarjala in prepevala, nista pa pričakovala, da se bo Maji tako hitro po nastopu na oddaji Slovenija ima talent življenje obrnilo na glavo.

Tim dobro ve, kaj hoče

"Nikomur v najstniških letih ne bi bilo lahko, če bi bil njegov partner naenkrat v središču pozornosti. Še zmeraj se odlično razumeva, se podpirava, sedaj sva tudi malce bolj odrasla in se kakšnim otročarijam za nazaj le nasmejiva,“ je Maja razložila, zakaj sta se njuni poti takrat razšli. Pevka mu privošči ves uspeh, ker si ga resnično zasluži in si ga, kot pravi Maja, tudi želi. "Predvsem mu želim, da mu uspe na način, na katerega si želi ON in ne kdo drug. Vsekakor sem bila nad njegovo odločitvijo presenečena, ko sem izvedela, da se je odločil za podobno pot kot jaz, saj takšni šovi prinesejo tudi veliko slabega, ampak on ima že več kilometrine in pravih ljudi okrog sebe, ki mu lahko svetujejo. Pa tudi sam dobro ve, kaj hoče,“ je 20-letnica komentirala dejstvo, da se je Tim, ki mu sicer bolj ležijo bolj trdi glasbeni ritmi, odločil, da sprejme izziv in se pridruži fantovski skupini. Prepričana je, da bo hitro dobil trdo kožo in se naučil boriti proti slovenskemu nacionalnemu športu, kot mu pravi pevka: "Nacionalni šport pomeni, da so vsi pametni, vsi vse vedo o vseh in o vsem, nihče pa nič ne naredi zase ali se potrudi,“ nam je razložila glasbenica, ki se je po sodelovanju na pevskem šovu povzpela med najbolj priljubljene slovenske pevke.

Pevka Timu privošči ves uspeh.
Pevka Timu privošči ves uspeh.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (82)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368