Zadovoljna.si
Tamara Ecclestone

Trači

Bila je kraljica razvratnih zabav, danes pa ...

J.V.
22. 05. 2015 11.05
11

Bogata dedinja Tamara Ecclestone je bila nekoč gostja vsake razuzdane zabave, v zadnjih nekaj letih pa je 30-letnica popolnoma spremenila način svojega življenja. Divje zabave je zamenjala za mirna družinska srečanja in na trenutke je težko verjeti, da gre za isto osebo!

Hčerka prvega moža formule 1 Bernieja Ecclestona je svoje življenje posvetila materinstvu in očitno v zadnjih nekaj letih popolnoma pozabila na divje zabave, ki so bile nekoč stalnica v njenem življenju.

Tamara trenutno s svojo družino počitnikuje v Cannesu, kjer se odvija tradicionalni filmski festival, paparaci pa so jo ujeli na kosilu z možem Jayjem Rutlandom in njuno 14-mesečno hčerko Sophio.

Tamara, ki se je v preteklosti preizkusila tudi kot manekenka in televizijska voditeljica, je vlogo svojega življenja, kot kaže, našla v materinstvu. S tem se je javnosti pokazala v popolnoma novi luči in verjetno marsikoga presenetila.

 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471