Zadovoljna.si
Reese Witherspoon - 1

Trači

Je zakon hollywoodske ljubljenke tik pred razpadom?!

J.V.
23. 12. 2015 13.06
9

V preteklem letu smo bila priča številnim hollywoodskim ločitvam, ki bi se jim lahko v kratkem pridružila tudi Reese Witherspoon in Jim Toth. Težave v njunem 4 leta dolgem zakonu naj bi povzročila njegova odvisnost od alkohola.

Ameriška ljubljenka Reese Witherspoon in njen soprog Jim Toth spita v ločenih spalnicah, poroča InTouch Weekly in piše, da naj bi slavni par že nekaj časa razmišljal tudi o ločitvi.

Težave naj bi povzročal alkohol, zaradi katerega je Jim postal povsem drug človek. Igralka se menda zaradi tega že nekaj časa trudi rešiti njun zakon, predvsem zaradi otrok in delitve skupnega premoženja. To bi bila za igralko sicer že druga ločitev.

»Reesin in Jimov odnos trenutno res ni najboljši. Ves čas se prepirata in veliko časa preživita ločeno. Zdi se, kot da živita dve ločeni življenji. Nihče ne bi bil presenečen, če bi oznanila, da se ločujeta,« trdi neimenovani vir.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413