Zadovoljna.si
Princesa Diana

Kraljevo

Bo vedno živela v njeni senci?

J.V.
05. 08. 2013 07.49
9

Britanski kraljevi dvor je pred nekaj dnevi razkril vzdevek, ki so ga nadeli novorojenmu princu Georgeu, sedaj pa so že začeli s posvetovanji kako bo mali princ klical Camillo, ženo njegovega dedka princa Charlesa. Ker babica ne pride v poštev, saj so mnogi prepričani, da bi s tem onečastili spomin na njegovo pravo babico princeso Diano, je Camilla pred kratkim dejala, da si želi, da bi jo Georgie klical GaGa. Le od kje ji ideja za ta nenavaden vzdevek?

Camilla si želi, da jo prince George kliče GaGa.
Camilla si želi, da jo prince George kliče GaGa.FOTO: Reuters
Kako naj otroci kličejo dedkovo drugo ženo je vprašanje, ki si ga te dni zastavljajo na britanskem kraljevem dvoru. Čeprav je princ George star komaj nekaj dni in verjetno še nekaj časa ne bo spregovoril, so se že začela ugibanja kako bodo malemu princu predstavili Camillo Parker Bowles, Charlesovo drugo ženo, ki ni njegova prava babica.

Kate in William pokazala sina - 9
Kate in William pokazala sina - 9 FOTO: Reuters

Vnuki jo kličejo GaGa

Ker je bil princ William zelo navezan na svojo pokojno mamo princeso Diano, se zagotovo ne bo strinjal s tem, da kraljevi malček tako kliče vojvodinjo Cornwalla, s katero je Charles varal Diano. Tega se očitno dobro zaveda tudi Camilla sama, ki je izrazila bizarno željo, da jo princ George kliče GaGa. Tako naj bi jo namreč klicali tudi njeni vnuki. "Ne vem ali zato, ker mislijo, da to sem. Je pa vseeno zelo prisrčno,“ je za britanske medije povedala Camilla, ki ji očitno ne bo nikoli uspelo nadomestiti princese Diane.

Vzdevka še niso določili

Na vprašanje kako bi se imenovala sama je vojvodinja odgovorila: "To je nekaj o čemer moramo razmisliti. Nismo se še odločili.“ Camilli je v zadnjih letih uspelo sicer razviti ljubezniv odnos z Williamom in Harryjem. "Vsi skupaj se bomo kmalu odpravili na počitnice, vseh otrok bo sedem. Si lahko predstavljate? Lahko postane zelo kaotično, a rada jih imam v svoji bližini.“ Camilla ima sicer pet vnukov mlajših od pet let od dveh otrok, ki jih je dobila med njenim prvim zakonom. Njen sin Tom ima dva otroka, drugi sin Freddy pa tri. Njena hčerka Laura Loples ima prav tako tri otroke. Čeprav je princesa Diana Camillo primerjala z rotveilerjem, pa prijatelji trdijo, da je topla in prijazna oseba, ki obožuje svojo vedno večjo družino.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413