Zadovoljna.si
Nogometaš se odloča med dvema lepoticama - Rito na levi in Iryno na desni.

Trači

Katero bi izbrali? Levo ali desno?

Z.M.
28. 08. 2012 15.34
15

Eden najboljših nogometašev na svetu se je znašel v ljubezenskem trikotniku. Portugalski mediji poročajo, da je pred kratkim z eno od portugalskih zvezdnic prevaral svoje dekle, zdaj pa ne ve, kako bi se odločil. Poglejte, kdo je ta nesrečnik, ki se je znašel v dilemi!

 

Nogometaš se odloča med dvema lepoticama - Rito na levi in Iryno na desni.
Nogometaš se odloča med dvema lepoticama - Rito na levi in Iryno na desni.FOTO: Facebook

27-letni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ni le eden najbolje plačanih športnikov, temveč tudi zelo zaželen moški. Čeprav ima že več kot leto in pol resno dekle, 26-letno rusko manekenko Iryno Shayk, do drugih predstavnic nežnejšega spola ni ravno ravnodušen. Portugalski mediji poročajo, da naj bi nedavno v svoji diskoteki Seven svojo večletno izbranko prevaral s 30-letno zajčico in televizijsko voditeljico Rito Pereiro. Iryna je bila medtem v Rusiji na obisku pri svoji babici, ko je slišala za Cristianovo afero, pa je jezna podaljšala dopust in s športnikom sploh ne želi govoriti.

Je res varal?

Cristiano menda upa, da se bo lepa manekenka ohladila in mu oprostila. Voditeljica Rita naj bi bila namreč dolgoletna prijateljica njegove družine, zato jo je nogometaš po zmagi proti Panami tudi povabil, da se mu pridruži v njegovem nočnem klubu. Fotografije, ki so obšle svet, lahko seveda razumemo na dva načina. Na njih sta lahko globoko povezana prijatelja, ki imata rada telesni stik, ali pa ljubimca, ki tudi v javnosti ne moreta zadržati svojih občutkov. Ronaldove trenerje skrbi, da bo morebitni škandal še bolj vplival na Cristianovo igro, ki je zadnje čase na trenutke precej zmedena. Želijo si, da je njihov nogometni as izpostavljen zaradi svojih športnih dosežkov in ne zaradi domnevnih afer.

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375