Zadovoljna.si
Ben in Jennifer

Trači

Bo to rešilo njun zakon?!

J.V.
06. 08. 2014 08.04
1

Po več mesecih, ki sta jih preživela pri zakonskem svetovalcu, sta Ben Affleck in Jennifer Garner pripravljena na otroka številka štiri. Po poročanju ameriškega tabloida OK! naj bi bila igralka že noseča, kar dokazuje tudi njena fotografija, ki krasi zadnjo naslovnico. Ali to pomeni, da je slavnemu paru uspelo prebroditi zakonsko krizo in so pred njima lepši časi?

Jennifer Garner in Ben Affleck - 7
Jennifer Garner in Ben Affleck - 7 FOTO: X17 Agency
Ben Affleck in Jennifer Garner sta imela v zadnjem času menda kar nekaj zakonskih težav, ki jih je povzročila njegova odvisnost od iger na srečo. Spomnimo, igralca so pred nekaj meseci iz enega od kazinojev celo pospremili varnostniki, ker naj bi menda štel karte.

Ben in Jennifer
Ben in Jennifer FOTO:

»Zaradi Benovih problemov je Jennifer popolnoma iz sebe. Gre za pravi vrtiljak, ki mu ni konca,« je že pred časom povedal vir blizu slavnega para in razkril, da je Jennifer zaradi moževih težav celo odpovedala družinske počitnice.

Hollywoodski par, ki ima dve hčerki in sina, je menda pomoč poiskal pri zakonski svetovalki, ki jima je pomagala rešiti nastalo situacijo. Da sta očitno sedaj zajadrala v bolj mirne vode dokazujejo govorice, da je igralka menda že četrtič noseča. Ali je na poti res dojenček št. 4, bo pokazal čas, njen zaobljen trebušček pa vsekakor namiguje, da so govorice resnične.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493