Zadovoljna.si
Whitney Houston in Bobbi Kristina

Trači

Bobbi Kristina v incestnem razmerju s svojim bratom! Zaprosil jo je za roko!

Z.L.
18. 03. 2012 11.51
22

Zdi se, da je Bobbi Kristino, hčerko nedavno umrle pevke Whitney Houston, mamina smrt navdihnila z življenjem. Ves čas je videti nasmejana, prav tako pa bi rada šla po materini poti ter postala pevka in igralka. Pred dnevi pa je javnost šokirala z novico, da je zaročena. To ne bi bilo nič posebnega, če srečni izbranec ne bi bil prav njen brat Nick. Sicer je res, da mladostnika nimata iste krvi, saj je Whitney Nicka pred leti posvojila, a babica Cissy je prepričana, da vseeno gre za incestno razmerje, ki ga ne namerava dopustiti.

Whitney Houston in Bobbi Kristina
Whitney Houston in Bobbi Kristina FOTO: Reuters
Komaj se je malo polegel prah okoli okoliščin smrti legendarne pevke Whitney Houston, že je na vidiku nov škandal v njihovi družini. Tokrat naj bi zanj poskrbela otroka umrle zvezdnice: biološka hčerka Bobbi Kristina in sin Nick, ki ga je pevka posvojila po tem, ko je moral njegov oče v zapor in ga mati ni bila več sposobna preživljati. Pred dnevi naj bi se po navedbah njunih prijateljev na skrivaj zaročila, dokaz o njunem razmerju pa naj bi bile fotografije, na katerih se mlada zaljubljenca predajata vročim poljubom. Nick naj bi bil edini človek na svetu, ki mu Bobbi Kristina popolnoma zaupa in ravno njuna globoka povezanost naj bi bila ključni dejavnik pri njeni privolitvi v poroko. V javnosti so se že pojavila namigovanja, da je Nick hčerko pokojne Whitney zasnubil zgolj zato, ker je po novem bogata dedinja – mati ji je namreč v oporoki zapustila večino premoženja, ki se ocenjuje na 10 milijonov dolarjev – in take priložnosti se ne bi splačalo zamuditi. A mlad par je glede na fotografije in sporočila, ki jih Nick zadnje dni objavlja na družbenem omrežju, zaljubljen do ušes. Ves čas naj bi se držala za roki, se objemala, poljubljala in si na vsakem koraku izkazovala nežnosti.

Babica Cissy je prepričana, da Nick izkorišča njeno vnukinjo

Nad dogajanjem je veliko bolj zaskrbljena Whitneyjina mama Cissy. Prepričana je namreč, da je, ne glede na to, da Bobby in Nick nista iste krvi, njuno razmerje nedopustno in incestno. Prav tako verjame, da Nick mlado bogatašinjo zgolj izkorišča in ni dejansko zaljubljen vanjo. Zaskrbljena babica naj bi šla celo korak dlje, saj naj bi zahtevala, da se Nick izseli iz 1,2 milijona dolarjev vredne rezidence pokojne pevke v Atlanti, v kateri sedaj živi skupaj z Bobbi Kristino. Ta je v nedeljo v oddaji znane voditeljice Oprah Winfrey prvič po materini smrti spregovorila o tem, kako se je spopadala z dejstvom, da Whitney ne bo več. Povedala je, da je izgubila najboljšo prijateljico in da jo materin duh spremlja na vsakem koraku. Razkrila je, da si je vedno želela iti po materinih stopinjah in biti pevka ter igralka in sedaj je trdno odločena, da bo to tudi uresničila.

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375