Zadovoljna.si
Postala sta mož in žena!

Trači

Bojan in Viktorija končno dahnila usodni da!

Z.M.
08. 07. 2012 11.38
46

Viktorija Bencik in Bojan Emeršič sta po sedmih letih ljubezni dahnila usodni da. Igralca, ki sta se zaljubila, ko je Viktorija še obiskovala Akademijo za gledališče in film v Ljubljani, sta s poroko čakala kar nekaj časa, na srečni dogodek pa so bili povabljeni le družinski člani in najožji prijatelji. Preberite, zakaj sta s tem velikim korakom čakala tako dolgo.

Postala sta mož in žena!
Postala sta mož in žena!FOTO:
Bojan se je opogumil in se poročil s svojo izbranko.
Bojan se je opogumil in se poročil s svojo izbranko. FOTO:

48-letni igralec Bojan Emeršič in 26-letna igralka Viktorija Bencik sta se po sedmih letih ljubezni končno opogumila in se sprehodila pred oltar. Poroka se je zgodila na romantičnem posestvu Pule, na srečni dogodek pa so bili povabljeni le najožji prijatelji in družinski člani.

Bojan je pred časom povedal, da sta oba z Viktorijo zelo intimna človeka, ki si na ta posebni dan ne želita pozornosti medijev in tega sta se tudi držala. Na poroki je bil prisoten tudi njun skoraj 4-letni sin Tibor, ki je njuno ljubezen še obogatil.

Končno je zbral pogum

Emeršič je bil tisti, ki se pred rojstvom sina ni videl v vlogi očeta in moža, saj je do družine in otroka na splošno čutil močno spoštovanje in odgovornost, a očitno mu je ljubezen, ki jo z Bencikovo gojita že kar nekaj časa, vlila dovolj poguma za ta korak.

Slovenski mediji poročajo, da poroka ni bila razkošna, kot se je namigovalo na začetku. Mladoporočencema čestitamo tudi mi!

KOMENTARJI (46)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368