Zadovoljna.si
Sabina Beganović in Silvio Berlusconi

Trači

Bosanka Sabina Beganović pričakuje Berlusconijevega otroka?

Z. T.
14. 08. 2012 17.18
9

Bosanka Sabina Beganović je pri naših zahodnih sosedih znana kot Kraljica matica razvpitih bunga bunga zabav Silvia Berlusconija. Zdaj naj bi 38-letnica od oboževanega 'papija' pričakovala otroka. Poglejte, s čim je postavna temnolaska očarala nekdanjega premierja.

Kdo je oče?

Nedavno so Sabino Beganović, za italijanski trg si je priimek skrajšala v Began, ujeli na italijanskem otoku Sardinija in v bikinkah ni mogla skriti nosečniškega trebuščka. Takoj se je začelo ugibanje, kdo je otrokov oče, saj je 38-letna Sabina samska. A govori se, da naj bi bil oče sam Silvio Berlusconi, nekdanji italijanski premier, saj je lepotica še nedavno razglašala, da bi rada zanosila prav z njim in glede na preteklo dogajanje se mnogim to ne zdi tako zelo nemogoče.

Kraljica matica

Sabinin vzdevek je namreč 'Kraljica matica' tako imenovanih 'bunga bunga' zabav v vili 75-letnega Berlusconija. Postavna nemška igralka bosanskega rodu se je že pred leti preselila v Rim, kjer se je uveljavila kot manekenka in se kaj kmalu odlično znašla, sploh na zabavah, ki so se jih udeleževali politiki. Tako je tudi spoznala Silvia, ki je do nje imel vedno poseben odnos. Temnolaska ima na stopalu tetovažo z napisom: 'Srečanje, ki mi je spremenilo življenje: S. B.'. To sta sicer tudi njeni začetnici, a dobro obveščeni prisegajo, da je mislila Berlusconija. Sicer pa je Sabina ena od obtoženih v procesu, ki teče proti Berlusconiju, saj naj bi bila prav ona tista, ki je angažirala prostitutke in manekenke za bunga bunga zabave.

Njena velika ljubezen

''Z Berlusconijem sem prvič seksala leta 2005 v njegovi vili na Sardiniji, tja sem prispela z zasebnim letalom. Najprej sva se sprehodila, ves čas mi je šepetal na uho in bila sem kot hipnotizirana. V nekaj urah me je osvojil. Dejala sem mu, da bi rada z njim preživela noč. Berlusconi je bil vedno zelo romantičen in le ob njem sem se vedno počutila ženska,'' je razkrila Sabina. Gospodična je tudi izjavila, da si želi Berlusconijevega otroka in se je menda tudi zdravila zaradi neplodnosti. Ko so jo vprašali, kdo je oče otroka, se je le namuznila in dejala: ''Kdo pa mislite, da je ...'' in s tem le še podžgala teorijo o očetovstvu nekdanjega premierja, za katerega je vedno govorila, da je njena velika ljubezen.

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi FOTO: Reuters

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368