Zadovoljna.si
Kate Middleton - 3

Trači

Mu je podlegla tudi ona?!

J.V.
03. 07. 2015 07.46
21

'Kako lahko le nekaj ur po porodu izgleda tako dobro?' je vprašanje, ki si ga je na dan, ko je Kate Middleton drugič rodila, zastavljal ves svet. Medtem ko so najbolj zlobni jeziki namigovali, da Kate v resnici sploh nikoli ni bila noseča, so bili drugi prepričani, da je njen popolni videz rezultat ekipe frizerjev in vizažistov. Tretji pa imajo drugo teorijo ...

Pojavile so se namreč govorice, da sta njen svež in spočit videz posledica uporabe injekcij botoksa. A je le-te hitro zanikala babica, ki je cambriški vojvodinji pomagala pri porodu.

Ta je za medije povedala, da Kate prisega na popolnomo naravno kozmetiko in se nikoli ne bi poslužila lepotnih postopkov, kot je vbrizgavanje botoksa.

Kate naj bi prisegala na biotulin, ki je organski botoks gel iz Nemčije in je na voljo brez recepta. Gre za gel, ki ga uporabljajo tudi mnoge druge hollywoodske zvezdnice in po katerem je koža napeta, gladka in mladostna. Z razliko od številnih pripadnic nežnejšega spola, ki prisegajo na vrbizgavanja botoksa, pa Kate kot kaže še vedno pristašica bolj naravnega lepotnega postopka.

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471