Zadovoljna.si
Angelina Jolie

Trači

'Brad bo znorel, Angelina se je skrivala v hotelu z neznancem!'

Z.M.
02. 07. 2012 15.37
9

Angelina Jolie in Brad Pitt naj bi si 11. avgusta obljubila večno zvestobo, tik pred tem pa so ameriški mediji pisali o zgodbi neznanega potetoviranega mladeniča, ki trdi, da sta se z igralko skrivoma dobivala v enem od hotelov in se predajala strastem. Kaj bo na to rekel Brad, za katerega so stari Angelinini prijatelji prepričani, da je čisto preveč urejen in dolgočasen za Angelino?

Angelina Jolie
Angelina Jolie FOTO:

Angelina Jolie je imela pred razmerjem z Bradom Pittom popolnoma drugačen okus za moške. Po kontroverznem zakonu z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom se je na snemanju filma Gospod in gospa Smith zaljubila v enega najlepših hollywoodskih igralcev, in čeprav so njunemu razmerju pripisovali kratek rok trajanja, sta skupaj že vse od leta 2004. V osmih letih sta ljubezen okronala s šestimi otroki, tremi posvojenimi in tremi biološkimi. Pred kratkim sta javnost presenetila z novico, da se želita končno sprehoditi pred oltar, za kar naj bi bili krivi predvsem njuni otroci. Dober mesec pred najbolj težko pričakovano poroko letošnjega leta pa je v javnost prišla novica, ki bi znala zamajati zaupanje med bodočima zakoncema.

Brada varala z Jassonom?

Pojavil se je namreč neznani mladenič Jasson Gellerstedt, ki ima telo prekrito s tetovažami in je za ameriško revijo National Enquirer povedal, da sta se z Angelino nekaj časa skrivaj dobivala v hotelu in se predajala strastem. Brada naj bi to zelo razjezilo, so še napisali novinarji omenjene revije. Pomemben podatek, ki so ga predstavniki sedme sile izpustili, pa je, da sta se Angelina in Jasson dobivala pred več kot 20 leti! Takrat je imela igralka le 13 let, njen ljubimec pa leto več. Skrivaj sta najemala sobo v hotelu, Angelina pa je vsak večer neopazno zbežala iz hiše svojih staršev. Revija poroča, da naj bi Brada Angelinina avantura vrgla s tira, kar zagotovo ni res, saj si igralca zaupata in sta vajena pretiravanj, ki zrastejo na zelniku ambicioznih novinarjev.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413