Zadovoljna.si
Brad Pitt in Angelina Jolie

Trači

Pretresljiva novica za slavni par

J.V.
31. 07. 2015 11.06
32

Hollywoodski par Angelina Jolie in Brad Pitt sta si od leta 2005, ko se je začela njuna romanca, in do danes, ustvarila veliko družino. Par ima namreč poleg treh bioloških otrok, tudi tri posvojene, enega od njih pa bi sedaj menda lahko izgubila.

Družina Jolie-Pitt - 4
Družina Jolie-Pitt - 4FOTO: X17 Agency
Družina Jolie-Pitt - 2
Družina Jolie-Pitt - 2 FOTO: X17 Agency

Ameriški mediji poročajo, da slavni par močno skrbi, da bi jima vzeli hčerko Zaharo, ki sta jo leta 2005 posvojila v Etiopiji. Informacija, da je njena biološka mama mrtva, se je namreč izkazala za neresnično, željo po vrnitvi v svojo rodno deželo, pa naj bi izrazila tudi deklica sama.

Ob posvojiti je bila Zahara stara le nekaj mesecev in močno podhranjena, njena takrat 18-letna mama Mentewab Dawit, pa naj bi življenje izgubila zaradi aidsa.

Angelina in Brad tako že nekaj časa trepetata za hčerko, ki bi jo zaradi nepravilnosti v posvojitvenem postopku, to, da Mentewab ni mrtva, je bilo namreč menda zapisano tudi v papirjih, lahko izgubila. Ta kot kaže še vedno pripada biološki mami.
 

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413