Zadovoljna.si
Shannen Doherty

Trači

Žalostno: rak se je že razširil

J.V.
20. 08. 2015 09.19
36

Shannen Doherty se danes večina spomni iz najbolj priljubljene nanizanke 90. let, in čeprav se je hollywoodska igralka od takrat bolj kot ne umaknila iz javnosti in medijev, je pred nekaj dnevi s svetom delila žalostno novico. Shannen je namreč zbolela za rakom na dojki.

Shannen Doherty
Shannen DohertyFOTO: X17ONLINE.COM

Kako lahko sami poskrbimo, da bi zmanjšali tveganje za raka dojke, pa si preberite na spletni strani Vizita.si.

Zvezdnica serije Beverly Hills 90210 je javno spregovorila o svoji bitki z rakom, ki so ji ga zdravniki odkrili na dojki. »Da, res je. Imam raka na dojki in sem trenutno na zdravljenju,« je dejala 44-letna Shannen in dodala, da ostaja pozitivna.

Po poročanju tabloida People, so zdravniki raka odkrili šele pred kratkim. Zaradi težav z njeno agencijo je od njenega zadnjega obiska zdravnika namreč minilo kar nekaj časa, medtem pa se je rak razširil. »Trudim se zdravo prehranjevati, telovadim, imam aktivno življenje in ostajam optimistična.«

Obenem pa se je zahvalila tudi vsem zdravnikom, prijateljem in družini, ki ji v tem težkem obdobju stojijo ob strani in jo podpirajo. Da bi bolezen premagala, je prekinila vsa nadaljnja sodelovanja in projekte ter se popolnoma posvetila okrevanju.

Shannen sicer ni edina zvezdnica, ki se je morala spopasti z rakom na dojki. Ista usoda je doletela pevko Anastacio ter igralki Angelino Jolie in Christino Applegate.
 

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413