Zadovoljna.si
Goldie Hawn

Trači

Brez ličil je ni mogoče prepoznati

Z. T.
15. 10. 2012 14.09
18

Ne pomagajo lepotni posegi in ne pomaga botoks, bi lahko rekli ob posnetku zvezdnice, ki se je takole brez ličil pojavila v javnosti. Svetlolaska, ki je svoje oboževalce razvadila s svojim mladostnim videzom, kljub lepotnim posegom ne more ubežati svojim letom. Poglejte.

Goldie Hawn
Goldie Hawn FOTO: Reuters
Goldie Hawn
Goldie Hawn FOTO: Profimedia
Kadar se je igralka Goldie Hawn pojavila v javnosti skupaj z 32-letno hčerko Kate Hudson, so ob primerjavi matere in hčere mediji vedno pisali, da je težko ugotoviti, katera je katera. Tokrat pa je 66-letna igralka stopila pred paparace kar brez ličil in pokazala svoj 'pravi obraz'. Na zvezdničinem obrazu se kažejo vsa njena leta, čeprav jih je igralka v preteklosti skušala ustaviti s pomočjo kirurških posegov in botoksa.

Pretiravala?

Sicer pa je po mnenju nekaterih zvezdniških lepotnih kirurgov oskarjevka z željo po ohranjanju mladosti pretiravala. Tako je imela pred meseci, ko je podpisovala svojo novo knjigo, Goldie precej napihnjene ličnice, kar so strokovnjaki pripisali vbrizganju maščobe. Za tisto priložnost je poskrbela tudi za gube, ki so čudežno izginile. Takrat ji je eden od priznanih kirurgov svetoval, naj ne pretirava s posegi, saj da je že tako videti 15 let mlajša od svoje dejanske starosti.

Ne sprejema svojih let?
Ne sprejema svojih let? FOTO: Reuters
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478