Zadovoljna.si
Jack Brooksbank in princesa Eugenie - mala

Trači

Britanski dvor pretresle škandalozne fotografije!

J.V.
12. 08. 2013 10.06
13

Buckinghamsko palačo te dni pretresa nov škandal. Kot kaže, se je po stopinjah žurerskega princa Harryja tokrat podal izbranec princese Eugenije. Na splet so namreč pricurljale šokantne fotografije, na katerih Jacku Brooksbanku družbo dela gola striptizeta. Nad njimi zagotovo ni navdušena princesina babica kraljica Elizabeta, razveselile pa niso niti Eugenije. Britanski dvor zadnje mesece nima nobenega miru, saj škandalom, ki se vrstijo eden za drugim, ni videti konca!

Princesa Eugenie
Princesa Eugenie FOTO:
Ko smo mislili, da smo doživeli in videli že vse, ko so se na spletu pojavile gole fotografije princa Harryja, je britanski kraljevi dvor pretresel nov škandal. Tokrat je za sporne fotografije poskrbel izbranec princese Eugenije, hčerke princa Andrewa. Te so nastale pred leti na praznovanju njegovega 21. rojstnega dne in princesa Eugenija se te dni lahko tolaži le z mislijo, da se takrat še nista poznala.

Užival je v družbi gole striptizete

Na zabavi si je njen fant Jack Brooksbank dal namreč duška v družbi razgaljenih striptizet. V javnost je tako pricurljalo šest fotografij, ki že dvigujejo prah v rumenih medijih in na katerih Jack gole striptizete grabi za oprsje z zavezanimi očmi. Na eni od fotografij celo kleči na kolenih nad njim pa stoji striptizeta z bičem v roki. Ta naj bi bila od Jacka kar dvakrat starejša, v nadaljevanju pa ga celo zajaha.

Preveč sporne za objavo

Sporne posnetke je prvi objavil britanski medij The Sun, a so jih kmalu umaknili, ker so tako zahtevali iz Buckinghamske palače, ki so se jim zdele fotografije popolnoma neokusne za javnost. "To kar je najbolj sramotno je dejstvo, da je fotografije medijem posredovala oseba, ki je blizu kraljevi družini,“ je povedal vir. Princesa Eugenie in Jack sta v zvezi od leta 2010 in mnogi so prepričani, da jo bo ta škandal omajal.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413