Zadovoljna.si
Miha je ogrel Martinino srce. (Foto: Facebook/Ocepek)

Trači

Cavazza pozabljen, prišel je Miha!

Z.S.
27. 03. 2012 16.44
32

Nekdanja žena igralca Sebastiana Cavazze naj bi bila po navajanju slovenskih revij spet zaljubljena. Martina Vrhovnik je svojo srečo našla v objemu postavnega 33-letnega poslovneža, s katerim sta se spoznala pred dobrim mesecem, njuno naklonjenost pa je bilo moč opaziti tudi na nedavni podelitvi viktorjev, kjer sta si zaljubljeno zrla v oči in pozirala fotografom.

Miha je ogrel Martinino srce. (Foto: Facebook/Ocepek)
Miha je ogrel Martinino srce. (Foto: Facebook/Ocepek)FOTO:

Znova zaljubljena

Martina Vrhovnik, nekdanja manekenka in priznana vizažistka, ki se je leta 2010 v miru razšla z igralcem Sebastianom Cavazzo, spet žari. Pred dobrim mesecem je namreč spoznala Primorca Miho Roliha, v družbi katerega se je udeležila nedavnih Viktorjev. Parček si je med samo prireditvijo izmenjeval zaljubljene poglede, njuno naklonjenost pa je bilo moč opaziti tudi na skupnih fotografijah. Tudi njen novi izbranec se ponaša z lepim videzom, temnimi lasmi, zelenimi očmi, včasih pa se je prav tako ljubiteljsko ukvarjal z manekenstvom. Danes naj bi bil 33-letni Primorec predvsem uspešen podjetnik, ki v prostem času rad poprime za fotografski objektiv in v sliko ujame lepoto trenutka.

Skupaj z nekdanjim partnerjem Sebastianom Cavazzo
Skupaj z nekdanjim partnerjem Sebastianom Cavazzo FOTO: Miro Majcen

Zgolj prijateljstvo?

Svetlolasi lepotici, ki se je po ločitvi vrnila k svojemu staremu imenu in priimku so jeseni lansko leto pripisovali tudi romanco s podjetnikom Primožem Polakom, ki ima v Novem mestu v lasti dva lokala, Marina pa je bila v njegovi družbi opažena na eni izmed tamkajšnjih zabav. Govoric, ali ju s Primožem druži zgolj prijateljstvo ali ljubezen takrat ni želela komentirati. Podobna zgodba se je napletla o njenem druženju s slikarjem Anžetom Petelinom Gallusom, s katerim sta prijateljevala že v času njenega zakona. Tudi Anže je razmerje s Tino odločno zanikal in poudaril, da sta le dobra prijatelja, ki si občasno posodita kak čopič, saj ga oba uporabljata pri svojem delu – on kot slikar in Martina kot vizažistka.

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368