Zadovoljna.si
Martina Vrhovnik

Domači trači

Cavazzeva bivša pokazala 'ta novega'?!

N.J.
20. 12. 2013 10.54
13

V medije je pred časom pricurljala informacija, da naj bi vizažistka Martina Vrhovnik, bivša žena šarmantega igralca Sebastijana Cavazze, ljubimkala s fotografom, s katerim sicer veliko poslovno sodeluje. Sta z Aljošo Videtičem res par?

Martina in Aljoša - prijatelja ali kaj več?
Martina in Aljoša - prijatelja ali kaj več?FOTO: Facebook

Kot poročajo nekateri mediji, jih je ena izmed prijateljic Martine Vrhovnik opozorila, naj bodo v prihodnje malo pozorni na bivšo ženo igralca Sebastijana Cavazze. Martina Vrhovnik naj bi se namreč veliko družila z uspešnim fotografom iz Velenja Aljošem Videtičem, s katerim sicer veliko sodeluje na poslovnem področju.

Po navedbah 'prijateljice' naj bi bila vizažistka in fotograf več kot le sodelavca. "Vse, kar Martina dela, je zraven vedno Aljoša Videtič. / …/ Sicer vedno trdita, da le delata skupaj, ona pač liči, on fotografira, ampak najbrž se med njima plete še kaj več. Kar poglejte na njunih facebook profilih, kako sta skupaj tudi na žurih in kako se na fotografijah objemata ali lupčkata na lička," naj bi izdala, poroča portal podalpami.si.

Ali so informacije resnične, smo želeli preveriti tako pri Aljoši kot pri Martini, a se na naše klice nista odzvala.
 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478