Zadovoljna.si
Urška Čepin

Trači

Urška organizira masažne zabave za 500 evrov?!

Z.M.
10. 05. 2012 09.05
64

Urška Čepin je že nekaj časa osrednje ime medijskega linča, v katerega je padla zaradi objave videoposnetka, v katerem spolno zadovoljuje starejšega poslovneža. Slovenski mediji pa zdaj poročajo, da je 26-letnica ves pomp okoli videoposnetka izkoristila za promocijo svoje dejavnosti. Začela naj bi z masažno turnejo po štajerskih vaških gostilnah, za uro nastopanja pa zahteva od 400 do 500 evrov honorarja! Urško smo poklicali tudi mi in zaupala nam je, da gre za povsem običajne pevske nastope, ki jih slučajno tržijo pod tem imenom. "Na zabavi izbranim obiskovalcem pač podarijo masaže, ki pa jih ne izvajam jaz," nam je razložila 26-letnica, ki se v javnosti trudi delovati močna, sicer pa nad njo še vedno visi senca škandala, ki je precje prizadel njeno zasebno življenje.

Urška Čepin
Urška Čepin FOTO: Facebook

Starleta Urška Hočevar Čepin zadnjih nekaj tednov preživlja težke čase zaradi škandaloznega videoposnetka, v katerem zadovoljuje starejšega poslovneža. Potem ko so zlobni jeziki malce potihnili, pa je v medijih zazvenela vest, da se je Čepinova odločila, da ves medijski pomp izkoristi za reklamo. Po Štajerski naj bi svojo 'masažno turnejo' nadaljevala in redno nastopala v tamkajšnjih lokalih. Za uro nastopa naj bi zahtevala od 400 do 500 evrov. "Jaz le nastopam, imena zabave se je spomnil lastnik lokala, kjer nastopam. Pridem in odpojem. Izbrani obiskovalci dogodka pa dobijo tudi običajno masažo, ki pa je ne izvajam jaz,“ nam je razložila 26-letnica. To, da na nastopih obiskovalce vabi v masažni salon na Topniški, ne drži, tudi sicer pa se odnos ljudi do nje zaradi njenega izvajanja sumljive dejavnosti ni spremenil.

Ljudje ji dajejo energijo

"Ljudje so me vedno veseli, kamor koli pridem. Želijo se fotografirati z mano, dobiti moj avtogram. Radi me imajo in moj odnos z njimi je izjemno pozitiven. Tako da se v bistvu nič ni spremenilo, saj imam od nekdaj tak stik s svojimi poslušalci,“ nam je zaupala Čepinova in dodala, da se na odru trudi biti pozitivna in nasmejana, v njej pa se marsikaj dogaja. "Imam manjšo osebno krizo zaradi vsega tega, tako da nisem najbolje razpoložena. Moje počutje ni najboljše, ampak na odru mi ljudje dajejo energijo in to me žene naprej,“ je še povedala za konec.

KOMENTARJI (64)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375