Zadovoljna.si
Tony Cetinski

Trači

Hrvaški pevec ima novo dekle

Z.M.
20. 08. 2012 15.23
2

Tony Cetinski, ki se je pred slabimi štirimi meseci ločil od žene Ivane Nobilo, ni dolgo čakal na novo ljubezen. Hrvaški mediji poročajo, da je priljubljeni pevec zopet srečen v objemu temnolaske. Vas zanima, kdo je ženska, ki je osvojila srce slavnega glasbenika?

Tony Cetinski
Tony Cetinski FOTO:

Hrvaški pevec Tony Cetinski je marca v medijih naznanil, da se z ženo Ivano Nobile po 12 letih ljubezni razhajata. Resda se poslovno odlično ujemata, zasebno pa ne najbolje. A glasbenik ni dolgo čakal na novo ljubezen. Ekipa oddaje Red Carpet, ki jo predvajajo na Nova TV, je predstavila njegovo novo izbranko.

Po Antoneli in Ivani – Sandra

Stara je 38 let, ime ji je Sandra Mulvaj in živi ter dela na Reki.  Je ločena mamica dveh otrok, preživlja pa se kot menedžerka. Avtorica TV-prispevka je med drugim komentirala, da Sandra močno spominja na Tonyjevi nekdanji ženi, Antonelo Butigan in Ivano Nobilo.

Obe njegovi nekdanji partnerici sta namreč vitki in temnolasi, tako kot Sandra, medtem ko so bile ženske, s katerimi naj bi si privoščil zgolj avanture, vedno svetlolaske.

Tony Cetinski
Tony Cetinski FOTO: Aljoša Kravanja

Ženske ga imajo rade

Tony je bil od nekdaj znan kot veliki osvajalec ženskih src. Kot navajajo hrvaški mediji, sta s prvo ženo, s katero ima najstniškega sina, skregana, z drugo ženo Ivano pa še vedno uspešno poslovno sodeluje. Par v dobrih odnosih ostaja tudi zaradi triletne hčerke.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375