Zadovoljna.si
Mojca

Trači

Mojca iz Gostilne čez noč ostala brez premoženja!

N.J.
28. 10. 2013 15.03
134

Ko je Slovenijo pred sedmimi leti pretresel neverjeten rop banke v Ljubljani, za katerega mnogim ni bilo jasno, kako ga je roparjem uspelo izvesti, je bila med oškodovankami tudi izpadla kandidatka šova Gostilna išče šefa Mojca Javh.

Mojca
MojcaFOTO: osebni arhiv
Največji rop v Sloveniji je prizadel tudi Mojco Javh, akterko resničnostnega šova Gostilna išče šefa. "Takrat vem, da je bilo grozno … sicer je že sedem let minilo, tako da sem določene zadeve že pozabila, toda občutek je bil grd. Nekaj časa smo čakali pred banko, ker se ni vedelo, kdo vse je oškodovan in kdo ne," se spominja Mojca. »Potem sem izvedela, da so vlomili tudi v enega izmed mojih dveh sefov. Naenkrat se zaveš, kaj vse so ti vzeli,« še pravi Mojca, ki je imela v banki dva sefa – enega z nakitom in enega z gotovino. Koliko gotovine je pri tem izgubila in ali je to kaj ogrozilo njeno življenje, ni želela izdati. Je pa zadovoljna, da je banka tedaj ni pustila na cedilu in da je dobila povrnjeno škodo.

Mojca
Mojca FOTO: osebni arhiv

Iz resničnostnega šova v resnični svet

Po izhodu iz šova Gostilna išče šefa, ko je na vročem stolu izgubila boj proti sotekmovalki Martini Žibrat, se je za Mojco življenje nekoliko spremenilo. "Kamor stopim, povsod me prepoznajo," je povedala. "S prsti kažejo name, še posebej otroci so hecni, ko za mano vpijejo 'Mojca, Mojca, Mojca'. Ampak to me prav nič ne moti," je še pojasnila. "Prav razveselila pa me je gospa v eni trgovini, ki mi je dejala, da me je tako rada gledala, da ji šov brez mene sploh ni več zanimiv." Zanimalo nas je, ali Mojca še vedno spremlja šov in ali se je njeno mnenje o kandidatih kaj spremenilo. "Ko sem zapustila šov, sem vsakemu povedala svoje. Naj recimo Tilen neha skakati po kuhinji kot 'popisan', tudi Žigata sem dobro ocenila. Na sploh se mi zdi, da znam dobro oceniti ljudi. Če imaš v sebi malo psihologa, potem hitro ugotoviš, kakšni so ljudje v resnici. Tudi če se skušajo pretvarjati, lahko hitro najdeš tiste indice, ki pokažejo, kakšni so zares."

Sicer pa Mojca trenutno še vedno dela v svojem gostinskem lokalu in kot pravi, pridno upošteva tudi nasvete šefa Bineta Volčiča. "Še naprej sem v gostinstvu in razvijam svoje kreacije v slogu šefa iz gostilne. Imam čisto svoj hamburger, ki je odličen" je še v smehu dodala.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (134)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478