Zadovoljna.si
Bo Cime v Ameriki našel žensko svojega življenja.

Trači

Cime po punco v Ameriko!

Z.M.
06. 07. 2012 12.26
4

Slovenski nogometaš Sebastjan Cimirotič nam je že večkrat zaupal, da se mu ne mudi pri iskanju ljubezni njegovega življenja, zdaj pa si je očitno premislil, saj se bo poleti na lov na nežnejši spol odpravil kar čez lužo! Kdo ga je tja povabil in kakšna dekleta bo šporntik tam iskal?

Bo Cime v Ameriki našel žensko svojega življenja.
Bo Cime v Ameriki našel žensko svojega življenja.FOTO: Miro Majcen

Nogometaš Sebastijan Cimirotič, ki trenutno brca žogo za Avstrijce, je že nekaj časa srečno samski, kot pravi on. Vseeno pa si občasno želi ženske družbe, a za zdaj med Slovenkami še ni našel prave.

Anže bo gostil Sebastijana.
Anže bo gostil Sebastijana. FOTO: Facebook

Morda pa bo ljubezen svojega življenja srečal med dopustom v Los Angelesu, kamor ga je povabil Anže Škrube, slovenski plesalec, ki je nedavno plesal za Usherja. Cime se potovanja že veseli, malo ga skrbi le let, saj se boji letenja.

Ne mara botoksa

Predvideva, da bo na strah pred višino in turbulencami hitro pozabil, saj se v dveh tednih, ki jih bo preživel v mestu angelov, nadeja novih poznanstev. Z Američanko še ni bil, tudi sicer pa pri dekletih najbolj ceni naravno lepoto, zato se za damami z umetnimi prsmi in botoksom na obrazu ne obrača. 37-letni športnik namerava čez lužo z Anžetom obiskati nekaj priljubljenih klubov in turističnih atrakcij, ko se bo vrnil domov, pa se bo posvetil izpitu za trenerja, saj bi v prihodnje rad otroke treniral nogomet.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368