Zadovoljna.si
Sebastijan Cimirotič

Trači

Cime pristal na urgenci!

Z.M.
07. 11. 2012 12.56
20

38-letni nogometaš Sebastijan Cimirotič, ki se je pred kratkim poslovil od svoje profesionalne kariere, je hudo zbolel. Po 14 dneh slabega počutja je bil primoran obiskati ljubljansko urgenco, kjer so ga primerno oskrbeli. Preberite podrobnosti!

Cime je pristal na urgenci.
Cime je pristal na urgenci.FOTO:

Ljubljanski nogometaš Sebastijan Cimirotič, ki se je pred kratkim dokončno poslovil od kariere poklicnega nogometaša, je menda hudo zbolel. Nekateri slovenski mediji poročajo, da se je športnik 14 dni slabo počutil, zbolel naj bi za virozo, nato pa naj bi se odločil, da obišče urgenco in pride stvari do dna. Kot poročajo nekateri mediji, je naš nogometni zvezdnik jutro preživel v čakalnici, potem pa naj bi le prišel do zdravnika. Na urgenci naj bi dobil infuzijo, s katero naj bi mu želeli zbiti vročino, ki naj bi ga spremljala več kot teden dni. Nekdanji nogometaš upa, da se bo do konca tedna že pozdravil.

Samski in brez žoge

Cimirotić ali Cime, kot ga radi kličejo njegovi oboževalci, je pred nekaj meseci še veselo brcal žogo za avstrijski klub Hermagor, ki je iskal izkušenega igralca, da bi mlado ekipo lahko popeljal do dobrih rezultatov. Menda je še vedno samski, čeprav so ga vmes povezovali z različnimi slovenskimi estradnicami, med drugimi tudi z Jasno Kuljaj, Suzano Jakšič  in Urško Čepin.

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413