Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Veliki osvajalec Cime očaral mične Hrvatice

U.S.
09. 07. 2013 09.48
44

Nogometni zvezdnik Sebastjan Cimirotič je znan po tem, da se rad giba v krogu lepih deklet. In tudi tokrat je bilo tako, ko se je odzval na povabilo frontmana skupine Karma, Nenada Čirjaka in prišel na snemanje njihovega novega videospota za skladbo Nema problema.

Snemanje videospota za novo Karmino uspešnico Nema problema je potekalo v Umagu. Sebastjan Cimirotič se je na povabilo dolgoletnega prijatelja z veseljem odzval. Dvodnevno snemanje je ponujalo vročo zabavo s koktejli ob bazenu, zato Cime, ki ima rad morje, sonce in lepa dekleta, niti ni okleval. Pa tudi sprostitev mu je po dolgem času še kako prav prišla.

V družbi Nenada in Tare ter številne ekipe, ki je snemala videospot, se je Cime povsem sprostil. No, na koncu pred kamere vseeno ni stopil in je dogajanje raje spremljal iz ozadja. "S Sebastjanom sva že dolga leta dobra prijatelja," nam je zaupal Nenad Čirjak, bolj znan kot Neno DJ iz skupine Karma, in dodal: "Skupaj pogosto igrava mali nogomet. Pozval sem ga, da pride na naše snemanje. Odzval se je na moje povabilo in z našo ekipo preživel dva dni na obali."

V oko so mu padle lepše Hrvatice

Čeprav ni več rosno mlad, počasi se bliža veliki 40-ki, je Cime z lahkoto odvrgle majico in poziral s seksi hrvaškimi lepoticami. Dekleta, ki lepo skrbijo zase, so mu zelo všeč, kar je že večkrat javno priznal. Lepota po njegovem mnenju ni nekaj samoumevnega, zanjo je treba včasih prav pošteno garati, je pred časom dejal za revijo Story. Sproščeno druženje se je ob poplesavanju na vroče ritme zavleklo pozno v noč, kar niti ni čudno, saj je Cime vedno razpoložen za dobro zabavo.

Pripravljajo še špansko verzijo

Že v nekaj dneh pa bo luč sveta zagledala tudi španska verzija videospota z naslovom La Noche Perfecta, kjer se bo Karmi pridružil gost iz oddaljenega Santa Dominga, Edward Sanchez. Talentirani glasbenik je napisal špansko besedilo za omenjeno skladbo, obenem pa je kot priznan inštruktor zumbe naredil še prav posebno koreografijo. "Karma si želi s pomočjo svojih mednarodnih partnerjev po številnih uspehih v vzhodni Evropi in Aziji zdaj osvojiti še tržišče zahodne Evrope in Amerike," nam je zaupala Lovorka Lisičić, managerka skupine Karma.

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404