Zadovoljna.si
Njene starše varuje policija.

Trači

Ukrepati je morala policija!

J.V.
02. 06. 2014 12.06
179

Uspeh in slava sta nekaj, k čemur strmi večina glasbenikov, a mnogi se ne zavedajo, da to s seboj prinese tudi številne negativne posledice. To je sedaj na lastni koži občutila zmagovalka letošnje Evrovizije, transvestit Conchita Wurst, ki je trenutno ena izmed najbolj prepoznavnih pevk na glasbeni sceni.

Njene starše varuje policija.
Njene starše varuje policija.FOTO: Instagram

Kontroverzna pevka Conchita Wurst (njeno pravo ime je Thomas Neuwirth) je z zmago na evrovizijskem odru izgubila svojo anonimnost ne le v rodni Avstriji, ampak tudi drugje po svetu. Paparaci in oboževalci ji ne dajo miru in jo oblegajo na vsakem koraku, kjerkoli se pojavi.

Pod žarometi pa so se pred časom znašli tudi njeni starši, čeprav si tega niti malo niso želeli. Stvari so šle celo tako daleč, da je moral slavni transvestit za svojo družino urediti posebno policijsko varstvo, ki bo v prvi vrsti zadolženo za varnost sedaj slavne družine. Oboževalci se namreč že dlje časa množično zbirajo pred hišo, v kateri je Thomas odraščal. Čeprav je svoj rodni kraj že pred nekaj leti zapustil, jih to očitno ne ustavi.

Njegov oče je medijem povedal, da se pred njihovim domom vsak dan zadržuje več ljudi in da vse skupaj postaja pravi kaos. In čeprav jim je Conchitina zmaga prinesla nekaj neprijetnosti, sta starša na sina zelo ponosna. »Conchita je zame in za mojega moža odličen umetnik,« je dejala mama Helga, ki razume sinovo drugačnost in mu zato že ves čas stoji ob strani.

KOMENTARJI (179)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493