Zadovoljna.si
Damjan želi svoje oboževalce pocrkljati s koledarjem svojih napol golih fotografij.

Domači trači

Damjan Murko: Pa ne že spet!

J.V.
30. 10. 2014 12.28
53

Štajerski slavček in mojster samo-promocije Damjan Murko, se je odločil, da bo ob prestopu v novo leto, svoje oboževalcev znova presenetil s prav posebnim projektom. Za svoje najbolj goreče privržence bo tudi letos pripravil koledar svojih fotografij, na katerih bo pokazal skoraj vse! Zakril bo le tiste dele svojega telesa, v katere ni prepričan.

Damjan Murko
Damjan MurkoFOTO: Tibor Golob

Damjan Murko je nedvomno eden tistih slovenskih estradnikov, ki ve, kako pritegniti pozornost. Medtem ko njegove pesmi ne najdejo pravega prostora na zemljevidu slovenske glasbe, pa njegovo zasebno življenje kar naprej buri duhove.

Po vzoru mnogih tujih estradnikov, bo tudi letos posnel koledar na pol golih fotografij, za katerega je prepričan,da bo očaral njegove oboževalce. Na fotografijah do sedaj nikoli ni bil povsem gol, na vsaki je namreč pokazal le to kar je ponosen in skril tisto, kar ga moti.

Pred kratkim je razkril, da v tednih pred snemanjem pridno obiskuje različne lepotne tretmaje in pazi kaj je, da bo na fotografijah videti v kar se da dobri formi.

KOMENTARJI (53)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399