Zadovoljna.si
Napad na Damjana Murka

Trači

Vse za slavo, tudi brce v trebuh ...

Z.N.
25. 03. 2012 09.58
4

Damjan Murko, slovenski kralj samopromocije, je očitno res pripravljen storiti vse, da se o njem piše. Pred časom je napovedal, da bo poskrbel za nov škandal, nekaj dni kasneje pa so slovenski mediji že pisali o tem, da jih je Damjan Murko ponovno skupil. A tokrat posnetek ni bil dovolj prepričljiv, da bi mu vsi nasedli.

Napad na Damjana Murka
Napad na Damjana MurkaFOTO: YouTube

Mediji so objavili videoposnetek domnevno varnostne kamere enega izmed lokalov, domnevno v Hočah. Damjan Murko se na posnetku pogovarja glede honorarja, pogovor pa se nato izrodi v prepir. Visok mišičast moški želi Damjanu znižati sicer obljubljeni honorar za 100 evrov, ker naj bi Murko 15 minut 'fušal', a se štajerski slavček ne pusti prevarati. Za 20-minutni nastop zahteva celotno plačilo, ne 'le' 900 evrov. Posnetek se zaključi tako, da moški Murka tako močno brcne v trebuh, da ta pristane med zaboji s pivom, zloženimi ob steni. Čeprav so morda nekateri nasedli, da gre za resničen posnetek, komentarji Murka na njegovem Facebook profilu jasno kažejo, da je šlo le za še en njegov poskus 'natega' javnosti.

Držal je obljubo

"Tukaj je, dan D. Težko pričakovani škandal, ki sem vam ga obljubil," je Murko objavil na svojem Facebook profilu 19. marca in obljubil, da bo kmalu objavljen tudi videoposnetek. Pod objavo je nek moški komentiral: "K*** te je fajn brcnil," Murko pa je odgovoril: "A ne? Super je naredil, vsaka mu čast." Murko se vsake objave več kot očitno veseli, pa čeprav je moral za to preživeti tudi brco v trebuh in določeno mero ponižanja, sam pa je za medije dejal, da je po dogodku lokal zapustil dvignjene glave.

Napad na Damjana Murka
Napad na Damjana MurkaFOTO: YouTube

Nihče ga ni branil

Nekateri so se na široko razpisali tudi o tem, da je nenavadno, da Damjana ni primerno zaščitil niti njegov prijatelj Silvo, ki je tudi prisoten na posnetku. Ena izmed oboževalk oziroma Facebook prijateljic Damjana Murka je na to, da gre za 'nateg', pomislila predvsem zaradi reakcije Silva.

Damjan Murko-4
Damjan Murko-4 FOTO: zadovoljna.si

"Glede na to, da je Silvo tvoj zelo dober prijatelj, bi po mojem stopil zraven in te zaščitil, kajne?" je objavila. "Če si pa posnetek malo bolj nazorno ogledaš, vidiš, da gre Silveku vse skupaj malo na smeh, kar pa mu najbrž v nasprotnem primeru ne bi šlo … ali pač, imam prav, Damjan?" Damjan je odpisal, da je Silvek nepredvidljiv, nato pa še dodal: "A mi lahko nekdo pove, zakaj Silvo vse zaj***?" Oglasil se je tudi Silvo, ki je pripomnil le, da ne daje nobenih informacij, ker o vsem že dovolj pišejo mediji.

Da gre za potegavščino, je tako več kot le očitno. Sicer pa naj vas spomnimo, da je podoben video v javnost prišel že marca 2009, ko naj bi Murka napadla množica moških. Murko je tedaj oblečen v belo stopil na stol, varnostnik pa ga je zaščitil.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375