Zadovoljna.si
Krasili so ga tako dolgi 'dredi'!

Trači

Slovenski X Factor - uganite kdo je to!

Z.M.
14. 06. 2012 08.58
14

Na spletu smo naleteli na posnetek 28-letnega glasbenika, ki je nase opozoril s svojimi nastopi na X Factorju, sicer pa nikakor ni začetnik v glasbenem poslu. Leta 2009 je nastopil na Melodijah morja in sonca in domov odšel z nagrado za najbolj obetavnega izvajalca. Danes je njegova pričeska povsem drugačna. Poglejte!

Krasili so ga tako dolgi 'dredi'!
Krasili so ga tako dolgi 'dredi'!FOTO: YouTube
Bi ga prepoznali?
Bi ga prepoznali? FOTO: osebni arhiv

28-letni Matija Jahn že od prvega nastopa na slovenskem X Factorju buri duhove, s svojimi ekscentričnimi nastopi pa si je priboril vsaj toliko tistih, ki ga ne marajo, kot tistih, ki ga podpirajo. Primorec, ki ga je pod okrilje vzela Jadranka Juras ni novinec v glasbenem poslu, res pa je, da ga večina Slovencev do nastopa v prej omenjenem resničnostnem šovu, ni poznala. Matija, ki je bil na začetku v oddaji precej svojeglav, ima za sabo pestro glasbeno preteklost, med drugim je leta 2009 nastopil na Melodijah morja in sonca ter domov odnesel nagrado za najbolj obetavnega mladega izvajalca.

Kam so izginile 'drede'?

Na festivalu je nastopil s pesmijo Le ti, če smo ga po glasu takoj prepoznali pa nam je ob pogledu na njegov izgled zastal dih. Oblečen povsem v črno je deloval še bolj suh, kot smo ga vajeni iz  X Factorja, pika na i pa je njegova frizura, ki je bila povsem drugačna kot danes. 28-letnik je imel pred tremi leti namreč svetle dreadlockse, ki so segali do njegove zadnjice! Boemski izgled je Matija v zadnjih treh letih očitno zavrgel, še vedno pa ostaja zvest svojim sanjam o veliki glasbeni karieri. Bmo videli, ali mu bo do tega pomagal X Factor!

Danes je Matija manj 'boemski'.
Danes je Matija manj 'boemski'.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404