Zadovoljna.si
Hrvaška predsednica v otroških letih

Trači

Nekoč nedolžna deklica, danes razvpita političarka

J.V.
20. 02. 2015 13.21
15

Pred nekaj tedni so naslovnice medijev polnile razgaljene fotografije novopečene hrvaške predsednice Kolinde Grabar-Kitarović, v preteklih dneh pa je na splet pricurljala nova fotografija iz njenih otroških let. Bi uganili, da je na njej Kolinda?

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar KitarovićFOTO:

Gre za fotografijo, ki jo je na svojem družabnem omrežju Facebook ojavila hrvaška predsednica sama, ob njej pa zapisala, da so jo že kot majhno deklico učili družinskih vrednot. »Naučila sem se, da se sreča skriva v malih stvareh, v skupnih trenutkih in v skrbi drug za drugega.«

Kolinda je v zadnjih tednih dvignila nemalo prahu v medijih, za kar je predvsem kriv seks škandal, v katerega naj bi bila vpletena. Srbski mediji so šli celo tako daleč, da so objavili posnetke.

V besedilu pod naslovom 'Kolinda v seks akciji' srbski mediji pišejo, da so predsednico leta 2013 posneli med akcijo v enem izmed apartmajev v Bruslju, ko naj bi bila v razmerju s srbskim diplomatom.

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar KitarovićFOTO:


 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368