Zadovoljna.si
Wentworth Miller

Trači

Poglejte, s čim je eden najlepših igralcev dekleta spravil v jok!

Z.S.
22. 08. 2013 11.21
11

Wentworth Miller je osvojil srca številnih žensk po vsem svetu v nadvse uspešni seriji Beg iz zapora. S svojo obrito glavo, sinje modrimi očmi in izklesanim telesom je obnorel tako mlado in staro. Mnogi so verjeli celo, da je prav po njegovi zaslugi serija doživela tako velik uspeh. Čeprav so mu mediji kar nekajkrat pripisovali romance z različnimi dekleti, je zdaj sam oznanil, da ima raje moške. Dekleta pa v jok!

V odprtem pismu, ki ga je igralec Wentworth Miller napisal ameriškim medijem, kot odgovor na povabilo ruskih organizatorjev mednarodnega filmskega festivala v St. Petersburgu, je priznal tisto, kar so se številna dekleta najbolj bala – da je homoseksualec. “Hvala vam za prijazno povabilo. Kot nekdo, ki je zelo užival med preteklimi obiski Rusije in kot nekdo, ki dobro pozna rusko zgodovino, bi z veseljem pristal tudi na tokratni obisk. Toda kot homoseksualec, moram, povabilo zavrniti,” je zapisal 41-letni zvezdnik in s tem javno okrcal odnos ruske družbe do istospolno usmerjenih.

Kritičen do ruske družbe

“Zelo me moti trenutni odnos do istospolno usmerjenih moških in žensk s strani ruske vlade," je zapisal v nadaljevanju in dodal: “Situacija v družbi ni nikakor sprejemljiva, zato se ne morem udeležiti dogodka v deželi, kjer ljudem, kot sem jaz, sistematično odrekajo njihove osnovne pravice – da živijo in ljubijo tako, kot želijo. Mogoče bom, če se bo oziroma ko se bo situacija spremenila, lahko sprejel drugačno odločitev."

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478