Zadovoljna.si
Jennifer Love Hewitt

Trači

Prevelike za Američane?

Z.M.
10. 04. 2012 12.03
21

33-letna igralka Jennifer Love Hewitt se je v ZDA navdušeno lotila promocije svoje nove nadaljevanke The Client List, a je takoj naletela na težave. Fotografijo, ki je krasila reklamni plakat, so namreč Američani razglasili za neokusno, producentom pa dali vedeti, da je igralkino oprsje preveliko za objavo. Sporen dekolte so tako digitalno zmanševali, dokler ni bilo primerne velikosti za ameriški trg.

Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt FOTO: Reuters

Ameriška igralka Jennifer Love Hewitt, ki jo poznamo kot glavno junakinjo serije Šepetalka duhov, je nedavno začela z intenzivnim oglaševanjem svoje nove nadaljevanke The Client List (Seznam strank), ki govori o gospodinji s tremi otroki, ki ima hude finančne težave, zato se zateče k prostituiranju. Na promocijskih fotografijah Jennifer pozira v zapeljivem spodnjem perilu, po mnenju ameriške javnosti pa pokaže več, kot bi bilo primerno. Njeno oprsje naj bi bilo čisto preveč razkrito, zato so ga že začeli digitalno zmanjševati. "Ne vem, kaj natanko se je zgodilo z mojim dekoltejem. Očitno si je nekdo želel, da bi si zmanjšala prsi,“ je Jennifer v smehu povedala novinarju časopisa New York Daily News.

Njeno oprsje jih moti

Nova vloga od nje zahteva veliko gole kože, kar pa zvezdnici ni najbolj všeč. "Še vedno se ne počutim najbolj sproščeno v evinem kostumu. Menim tudi, da je ženska precej bolj zapeljiva, če ne pokaže vsega,“ pravi igralka, ki se je med snemanjem navadila nositi seksi spodnje perilo. "Prej nikoli nisem stremela k temu, da bi bila seksi in provokativna, zdaj pa drugače gledam na to. Je vznemirljivo in zabavno," je razložila. Tako kot njen lik obupane mame samohranilke je tudi sama še vedno samska. "Edini moški v mojem življenju so člani ekipe na snemanju. In moj pes, ki je zadnje čase precej ljubosumen na vse ljudi, ki so okoli mene, saj me ni veliko doma,“ je povedala 33-letnica.

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368