Zadovoljna.si
Prva obletnica Diamantk - 8

Trači

Ujeli slovenska nogometaša

U.S.
03. 04. 2013 11.29
100

Vodji skupine Diamantke Doroteja Premužič in Katarina Benček nista več samski. Kot sta priznali, sta se obe zaljubili v nogometaša, kar pa je po njunih besedah čisto naključje. Dekleti sta tudi dobri prijateljici in veliko prostega časa preživita skupaj, zato ju veseli, da se njuna fanta dobro razumeta.

Diamantki Doroteja in Katarina sta srečo našli v objemu dveh nogometašev.
Diamantki Doroteja in Katarina sta srečo našli v objemu dveh nogometašev.FOTO: Tibor Golob
Doroteja in Gal
Doroteja in Gal FOTO: osebni arhiv
Diamantki Doroteja Premužič in Katarina Benček sta priznali, da nista več samski, in tako prekinili ugibanje medijev, kdo je ogrel njuno srce. Obe sta se zagledali v nogometaša, Doroteja se je zaljubila v Gala Simiča, s katerim sta se spoznala lani aprila. ''A sva šele decembra postala uradno par. Pri njem me je najbolj navdušila njegova načelnost in poseben karakter. Je daleč najbolj tolerantna in iskrena oseba, kar jih poznam,'' pravi Doroteja, ki dodaja, da je bila, preden je spoznala Gala, prepričana, da so gentlemani izumrli. ''V bistvu je vse to, kar sem do zdaj iskala. Vsak dan me navdihuje in dopolnjuje.'' S partnerjem si zaupata in nimata težav z izbruhi ljubosumja. ''Se ne strinjam, da je zdrava mera ljubosumja dobrodošla v zvezi. Kaj hitro lahko to ljubosumje postane razdiralno,'' pojasnjuje Doroteja.

Katarina ljubi Roka

Katarinino srce pa je ogrel Rok Marinič, s katerim se poznata že nekaj časa, a iskrica je preskočila konec lanskega leta. ''Najbolj me je navdušil njegov smisel za humor,'' o svojem Roku pravi "diamantka". Vesela je, ker se njen Rok in Dorotejin Gal dobro razumeta, saj sta dekleti dobri prijateljici in radi prosti čas preživljata skupaj.

Katarina in Rok
Katarina in RokFOTO: osebni arhiv

Fanta nista ljubosumna

Kaj pa fanta pravita o svojih dekletih? Gal ugotavlja, da je imel o Doroteji drugačno mnenje, preden jo je spoznal. ''Je veliko bolj preprosta, kot se mogoče zdi na prvi pogled.'' Nogometaš še dodaja, da ga nič ne skrbi, ker se okoli njegovega dekleta smuka toliko moških. ''To je samo potrditev, da sem izbral pravo,'' je navdušen. Tudi Rok svoji Katarini popolnoma zaupa, zato ga poželjivi pogledi drugih moških ne skrbijo. ''Katarini zaupam, zato se s tem ne obremenjujem,'' pravi in ob tem dodaja, da je "alergičen" edino na telefon svojega dekleta, saj da ga ta ne izpusti iz rok. 

Diamantki Doroteja in Katarina
Diamantki Doroteja in KatarinaFOTO: Tibor Golob

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (100)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375