Zadovoljna.si
Princesa Diana

Kraljevo

Šokantno: Končno razkrili, kdo je kriv za njeno smrt?!

J.V.
31. 07. 2014 07.52
62

O Camillinem bizarnem vedenju se je v preteklosti pisalo že veliko, zato ni nobeno presenečenje, da se je soproga princa Charlesa znova znašla v središču pozornosti. Ko je Camilla spoznala, da kraljica Elizabeta nima prav nobenega namena Charlesu odstopiti kraljevega prestola, je popolnoma ušla izpod nadzora. Kate Middleton se je vsa ta leta trudila ignorirati Camillino bizarno vedenje, a zdi se, da se kljub temu vedno znajde sredi njene drame.

Ameriški tabloid Globe poroča, da naj bi Cambriška vojvodinja pred nekaj meseci sredi noči prejela Camillin klic. Ta naj bi vztrajala, da ima dokaz, da je princ Charles izdal ukaz za umor princese Diane in da je on odgovoren za prometno nesrečo, ki se je pred 17 leti zgodila v Parizu.

Diana in Camilla
Diana in Camilla FOTO:

To pa ni vse, Camilla naj bi jo na vsak način želela prepričati, da bo enako storil njej. In to samo zato, da mu Camilla ob ločitvi ne bi pobrala premoženja. No, idejo za kaj takšnega je verjetno našla na dnu gin steklenice, in če bi bila to resnično opcija, bi se kaj takšnega zgodilo že pred leti, ko je bila Camilla še Charlesova skrivna ljubica.

Spomnimo, govorice o zakonskih težavah Charlesa in Camille so se pojavile že pred časom, razlog pa naj bi bila kraljica. Ta naj bi ji očitala, da je sramota za kraljevi dvor in da si mesta ob Charlesu nikoli v resnici ni zaslužila.
 

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493