Zadovoljna.si
Lady Gaga

Trači

Dovolj je slavna, da ji tega ne bi bilo treba početi ...

Z. T.
30. 08. 2012 10.27
33

Nekaterim zvezdnicam res nikoli ne zmanjka idej, kako presenetiti javnost in ostati na naslovnicah. Zvezdnica, ki si je privoščila ta položaj, je sicer tako slavna, da ji tega niti ne bi bilo treba početi. A očitno je želela šokirati, kar ji je po vsej verjetnosti tudi uspelo. Poglejte.

Lady Gaga
Lady Gaga FOTO: littlemonsters.com
Nova muza

Kaže, da je Lady Gaga postala nova muza slavnega modnega fotografa Terryja Richardsona. Ta se ji je pridružil tudi na turneji in posnel kar nekaj fotografij, na katerih so vidne pevkine priprave na nastop. Fotografija, na kateri je Gaga na vseh štirih, poleg nje pa njen psiček, je nastala po koncertu na Finskem. Je le ena od mnogih, na katerih je 26-letnica videti precej sproščena.

Kontroverzen

Terry Richardson je bil uradni fotograf kampanj velikih modnih hiš, med drugim Marca Jacobsa, Toma Forda in Yvesa Saint Laurenta, njegove fotografije so bile že na naslovnicah revij Rolling Stone, GQ, Vogue in drugih. Seksualna narava Richardsonovih fotografij je vedno zbujala veliko zgražanja.

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368