Zadovoljna.si
Severina danes praznuje 40. rojstni dan!

Trači

Slavna Hrvatica dva meseca po porodu brez grama maščobe

Z.M.
23. 04. 2012 15.02
5

Le dva meseca po tem, ko je rodila sina Aleksandra, se je hrvaška pevka Severina odločila, da preseneti svoje oboževalce in se jim zahvali za vsa leta, ko so ji stali ob strani. Na svojem uradnem Facebook profilu je objavila seksi fotografije, na podlagi katerih je težko verjeti, da je še pred časom naokoli hodila z nosečniškim trebuhom.

Severina danes praznuje 40. rojstni dan!
Severina danes praznuje 40. rojstni dan!FOTO: Facebook

Hrvaška zvezdnica Severina je pred dvema mesecema prvič postala mama in si s tem uresničila dolgoletno željo po materinstvu. Pevka, ki danes praznuje 40 let, je sicer videti mnogo mlajša, kar je dokazala tudi s fotografijami, ki jih je pred dnevi objavila na svojem uradnem Facebook profilu, kjer ima več kot 250 tisoč oboževalcev. "Na koncu 30. … sem še vedno le vaša, pripadam vsem vam to leto, kot sem tudi prejšnja … Ko sem bila žalostna, ste me tolažili s svojimi aplavzi in me imeli radi bolj kot ljudje, ki so bili v moji bližini. Danes sem srečna, da imam priložnost, da se vam zahvalim za to. Vaša Severina," je zapisala pod fotografijami, na podlagi katerih je težko verjeti, da je pred dvema mesecema rodila.

Aleksandar Ivan – najbolj težko pričakovan estradniški otrok

Mali Aleksandar Ivan, ki je na svet prijokal konec meseca februarja, je bil na območju nekdanje Jugoslavije nedvomno najbolj težko pričakovan zvezdniški otročiček preteklega leta. Severina, ki je bila zaradi manjših zapletov mesec in pol v splitski porodnišnici, je poskrbela, da je v tem času ni nadlegoval noben novinar, pri tem ji je najbolj pomagal zaščitniški partner, srbski poslovnež Milan Popović. Pevka je rodila s carskim rezom, hrvaški mediji pa so poročali, da se bo z družinico preselila v luksuzno vilo blizu Novega Sada.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368