Zadovoljna.si
Cody Walker se je poročil - 1

Trači

Po tragediji pred 2 letoma, končno lepa novica!

J.V.
18. 08. 2015 07.58
2

Natanko 89 tednov po tragični smrti brata Paula Walkerja je imela njegova družina pred nekaj dnevi končno spet razlog za slavje. Cody Walker se je namreč sprehodil do oltarja in svoji izbranki Felicii obljubil večno zvestobo.

Cody Walker se je poročil - 1
Cody Walker se je poročil - 1 FOTO: Instagram

Po sedmih skupnih letih si je par minuli vikend v romantični poročni ceremoniji na prostem obljubil večno ljubezen pred njunimi najbližjimi prijatelji in družinskimi člani. Edini, ki je na poroki manjkal, je bil njegov pokojni brat Paul, ki je umrl pred natanko 89 tedni v tragični prometni nesreči.

»Danes je dan D. Poročil se bom, ljudje!« je na svoj Twitter profil zapisal presrečni Cody, najlepši dan v njunem življenju pa je preko družbenega omrežja dokumentirala tudi njegova žena. Cody, ki je namesto svojega brata dokončal film Hitri in drzni, je za Daily Mail priznal, da se bo zelo težko sprehoditi do oltarja brez prisotnosti brata.

»To bo zelo težko. Veste, s Felicio sva skupaj že sedem let in zato je bil na nek način tudi njen brat in Felicia je bila njegova sestra,« je dejal Cody.

Cody Walker se je poročil - 2
Cody Walker se je poročil - 2FOTO: Instagram


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404