Zadovoljna.si
Sara Tommasi

Trači

Sara je v zadnjem mesecu spala s 5000 moškimi

Z.N.
12. 07. 2012 10.24
31

Fabrizio Corona, razvpiti italijanski fotograf, se je dotaknil ene trenutno bolj vročih tem na italijanski šov sceni. V radijski oddaji La Zanzara je spregovoril o Sari Tommasi, njen pornič je pretekli mesec prišel v javnost, in razkril umazane podrobnosti iz njenega življenja.

Fabrizio nima dlake na jeziku ...
Fabrizio nima dlake na jeziku ... FOTO:

Fabrizio Corona trdi, da si je Sara z drogami popolnoma 'skurila' možgane.
Fabrizio Corona trdi, da si je Sara z drogami popolnoma 'skurila' možgane.FOTO:

Fabrizio Corona je v radijskem šovu La Zanzara javno komentiral obnašanje Sare Tommasi, katere pornič je pretekli mesec razburil italijansko javnost, o njej pa ni imel veliko lepega povedati. "Bila je pridno dekle, ko je študirala na univerzi Bocconi v Milanu, je zavračala vsa umazana dela. Potem si je z drogami popolnoma 'skurila' možgane, zdaj pa trpi za bipolarno motnjo in je postala prava nimfomanka," je dejal. "Sara je v zadnjem mesecu spala s približno 5000 moškimi." Corona je prepričan, da za vsem dogajanjem okoli Tommasijeve stojijo ljudje, ki se z njo okoriščajo. "Spati z njo je, kot bi se želel okoristiti z nekom na vozičku, je bolna oseba. Predvajanje njenega porniča je sramotno. Če bi spoznal osebe, ki so ga predvajale, bi jim dal zaušnico." Kontroverzni pornič naj bi Sara Tommasi posnela v Švici. Podatek, da naj bi bila starleta med snemanjem porniča pod močnim vplivom mamil, je pretresel pornografski svet, zaradi tega pa naj bi bila ogrožena tudi kariera Federica De Vincenza, moškega, ki je sestavil napovednik za pornič. Prav on naj bi bi bil namreč tisti, ki je Sari med snemanjem nelegalno predvajanega filma dajal drogo.

Kralj tračev je spregovoril tudi o svojem odnosu z nekdanjim italijanskim premierjem Silviom Berlusconijem. "Ko se vidiva, se ne pogovarjava o ženskah, temveč o delu in politiki. Zdaj razmišlja le o svojih podjetjih, ampak prepričan sem, da bo na koncu zmagal. »Imava eno skupno točko – in to je boj z oblastmi."

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368